Kahve lekesi nasıl çıkar? Bu yöntem ile artık hiçbir leke kalmayacak!

Kahve lekesi bilindiği üzere en zor çıkan lekelerin başında yer alıyor. Peki ama özellikle halıya dökülen kahve lekesi nasıl çıkar?
Kahve lekesi nasıl çıkar? Bu yöntem ile artık hiçbir leke kalmayacak!

Kahve lekesi nasıl çıkar? Bu yöntem ile artık hiçbir leke kalmayacak! En inatçı lekelerin başında kahve lekesi bulunuyor. Özellikle kahve lekesini döküldüğü yerden temizlemek bir hayli zordur. Hatta ne kadar temizlenirse temizlensin kimi yerlerde ise kahverengi lekelerde kalmaktadır.

Peki ama kahve lekesi döküldüğü yerden nasıl çıkacak? Kahve lekesini çıkarmak nasıl mümkün oluyor? Lekelerle baş edemeyenler bu soruya cevap arıyor.

İNATÇI KAHVE LEKESİNE ÇÖZÜM!

İlk etapta kahve dökülen yer temiz bir mendil ya da bez ile silinmelidir. Bunun ardından ise mendil veya bezde ıslaklık hissetmeyene kadar bu işlemi gerçekleştirerek hiç değilse lekenin kabasını yerden almış olacaksınız. Ardından ise lekelenen bölge üzerine çok az su dökerek tekrarda silme işlemine geçerek lekenin rengini biraz daha açabilirsiniz.

Bu sayede kahve lekesinin rengi açılmış olacak. Üçüncü adımda ise fazla olan suyu bir bez yardımıyla aldıktan sonra temiz su dökün ve emme işlemine geçin. Çünkü halı suyu emme işleminde lekeyi dışarıya salacak ve böylece temizleme işlemi daha basit olacak.

Bu sayede kahve lekelerinden kolaylık ile kurtulmuş olacaksınız.