Evdeki karıncalara bu formülle veda edin! Karıncalardan kurtulmanın doğal yolu açıklandı

Bu sene yaşanan aşırı sıcak hava karınca istilalarını da arttırırken karıncalardan kurtulmak isteyenlere doğal yöntem açıklandı.
Evdeki karıncalara bu formülle veda edin! Karıncalardan kurtulmanın doğal yolu açıklandı

Evdeki karıncalara bu formülle veda edin! Karıncalardan kurtulmanın doğal yolu açıklandı - Türkiye peş peşe gelen yeni sıcak hava dalgalarının etkisi ile kavrulmaya devam ederken yaşanan hava olayları pek çok sorunu da beraberinde getirmişti.

Bir yandan pek çok şehirde sivrisinek vakalarında rekor artış yaşanırken pek çok şehirde de karınca popülasyonunda artış yaşanmıştı. Evlerde karınca baskını şikayeti artarken karıncılardan kurtulmak isteyen kişilere yönelik yeni doğal formül açıklandı. Evde karıncalardan kurtulmanın doğal yolu için bunları deneyin...

BUNLARIN OLDUĞU YERE KARINCALAR GİRMİYOR!

Karıncaların kokularından en çok nefret ettiği besin maddeleri açıklandı. Karıncaları öldürmeden evden uzaklaştırmak isteyen kişiler için yapılan açıklamada kullanılabilecek en etkili yöntem limon olarak açıklandı. Bir limonu ortadan ikiye keserek tam ortasına 1 tatlı kaşığı kuru nane koyarak bunu karıncaların olduğu yere yerleştirirseniz bir daha oraya asla karınca girmeyecektir.

Buna ek olarak karıncalar salatalıktan da nefret ederler. Karıncaları takip ederek evinize girdiği yeri tepsit ederek onların girdiği yere salatalık kabuğu koymanız durumunda karıncalar bir daha o yolu asla kullanmayacaktır. Yine kokusundan rahatsızlık duymazsanız bu yerlere sarımsak sürerekte karıncaların kesinlikle içeriye girişini engellemiş olursunuz.