Haşlanmış mısır yapmanın en kolay yolu! Lezzetli ve pratik bu yöntem ile 3 dakikada hazır

Haşlanmış mısır yapmanın en pratik ve kolay yolu açıklandı. Hem lezzetli olacak hem de kısa sürede hazırlanacak.
Haşlanmış mısır yapmanın en kolay yolu! Lezzetli ve pratik bu yöntem ile 3 dakikada hazır

Haşlanmış mısır yapmanın en kolay yolu. Hem pratik hem de lezzetli bu pişirme yöntemi aşçılar tarafından açıklandı. Bu yöntem ile sadece 3 dakikada haşlanmış mısırınız hazır olacak. Yaz mevsiminin vazgeçilmezlerinden biri olan haşlanmış mısır için tam zamanı. Saatlerce beklemek yerine bu yöntem ile pişirin ve afiyetle yiyin.

Haşlanmış mısırın bilinmeyen bu pişirme yöntemi çok sevilecek. Yapılan tarife göre mısır kısa sürede pişecek. Peki mısırı 3 dakikada pişirme yöntemi nasıl? Tarifi nedir?

3 DAKİKADA MISIR PİŞİRME YÖNTEMİ

Mısır koçanını alıp havlu kağıt ile sarın. Havlu kağıdı iyice sıklaştırıp biraz nemlendirin. Daha sonra mikrodalga fırına atıp 3 dakika kadar bekletin. Artından mısırın çıtır çıtır piştiğini göreceksiniz. Bu şekilde haşlanmış mısırdan da daha lezzetli bir tat elde edilecek. Piştikten sonra içinin aşırı sıcak dışının ise çok soğuk olmadığını göreceksiniz.

Mikrodalga fırınından çıkardıktan sonra tuz ile servis yaparak tüketebilirsiniz. Bu şekilde saatlerce mısırın haşlanmasını beklemenize gerek yok. Bu yöntem acil zamanlarda kurtarıcınız olacak.

Mısırın bu şekilde pişirilmesiyle hem pratik hem de lezzetli olduğunu göreceksiniz. Haşlanmış mısır için saatlerce beklemeniz gerekirken bu yöntem ile sadece 3/4 dakikada hazır olacak. Üstelik ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacak.

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.