Çiçek COŞTURAN gizli formül açıklandı! Saksı dibine 1 bardak dökün çiçekleriniz ışık hızında büyüsün

Evde çiçek COŞTURAN yapımı için merak edilen doğal formül açıklandı. Evinizde çiçek vitamini yapmak bu kadar basit...
Çiçek COŞTURAN gizli formül açıklandı! Saksı dibine 1 bardak dökün çiçekleriniz ışık hızında büyüsün

Çiçek COŞTURAN gizli formül açıklandı! Saksı dibine 1 bardak dökün çiçekleriniz ışık hızında büyüsün - Evre bakılan çiçekler de iklim değişikliği nedeni ile olumsuz etkilenirken pek çok çiçek ani yaşanan ısı değişimleri nedeni ile solmuştu.

Evlerde bakılan çiçekler ise ani ısı değişimleri ve aşırı sıcak hava nedeni ile çiçek açmaz hale gelirken çiçeğinin açmasını isteyen kişilere çiçek doktoru çiçek coşturan gizli formülü açıkladı. Pek çok kişinin yedikten sonra çöpe attığı o meyvenin kabuğu çiçeklerin tüm vitamin ihtiyaçlarını tek başına karşılıyor, çok daha gür bir şekilde açmasını sağlıyor.

ÇİÇEK COŞTURAN GİZLİ FORMÜL AÇIKLANDI!

Bitkilerin en çok ihtiyaç duydukları potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum ve demir kaynağı olarak gösterilen muzun kabuğu bitkiler için doğal vitamin kaynağı olarak açıklandı. Çiçeklerinin yavaş açtığı ya da hiç açmadından yakınan kişiler muz kabuğu ile çiçekleri için evde çiçek çoşturan hazırlayabilirler!

Bunun için kullanabileceğiniz iki yöntem bulunuyor. Bunlardan ilki yediğiniz muzun kabuğun küçük parçalara bölerek çiçeklerinizin saksısına gömmek. Böylelikle muz kabuğu çürüdükçe içerisinde bulunan vitamin ve minareller saksının içerisinde toprağa karışarak çiçeklerinizi besleyecektir.

İkinci yöntem ise muz kabuğunu su ile haşlamak ve suyunu açmasını istediğiniz çiçeğinizin saksısına 1 bardak oda sıcaklığına geldiğinde dökmek. Suya geçen tüm vitamin ve mineraller böylelikle çiçeğiniz ile bulaşacak ve onun çiçek açmasını sağlayacaktır.