Egzamayı sadece bu 2 malzemeli karışımla durdurmak mümkün

Egzama, ne yazık ki çağımızın en problemli ve sık görülen hastalıkları arasında yerini almaya başladı. Hem görünümü ile hem de kaşıntı hissi ile ciddi rahatsızlık veren egzama ile başa çıkma tahmin ettiğinizden de zor olabilir! Ama bu tarif işe yarayacak!
Egzamayı sadece bu 2 malzemeli karışımla durdurmak mümkün

Egzama, ne yazık ki çağımızın en problemli ve sık görülen hastalıkları arasında yerini almaya başladı. Hem görünümü ile hem de kaşıntı hissi ile ciddi rahatsızlık veren egzama ile başa çıkma tahmin ettiğinizden de zor olabilir! Ancak bu tarif işe yarayacak..

Egzama için tedavi arayanların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Evde doğal içerikler kullanarak kendi karışımlarınızı kendiniz hazırlayabilirsiniz’ Egzamayı rahatlatabilmek adına ilk olarak yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmeli, cildin kuruluğunu giderecek nemlendiriciler sürmeniz önerilmektedir.

EGZAMA NEDİR?

Egzama, bir cilt sorunu olarak tanımlanmaktadır. Genellikle kızarıklık, kaşıntı ve pul pul döküntü ile kendini göstermektedir. Yaygın bir cilt sorunu olarak tanımlanan egzama da son dönemlerde doğal çözümleri arayanların sayısı her geçen gün artmaya başladı. Egzamayı yatıştırmak için ihtiyacınız olan tek şey sadece bu 2 malzeme!

EGZAMA NEDEN OLUR?

Egzamanın tedavisi araştırırken, neden olduğunu ve egzamayı ortaya çıkaran durumların tespit edilmesi gerekmektedir. Genel olarak çevresel, genetik ve bağışıklık sistemine bağlı olarak ortaya çıkmaktadır. Bağışıklığın zayıf olması ve ailede egzama öyküsünün olması temel sebepler olarak gösterilebilmektedir.

Bunun yanı sıra çeşitli çevresel etmenlere tepki olarak da egzamanın ortaya çıkabileceğini söylemek mümkün. Egzama, aynı zamanda cildi hassas olan ve alerjik kişilerde daha fazla görülebilir. Stres ve psikolojik faktörler de egzamanın ortaya çıkmasındaki diğer nedenler olarak da tanımlanabilir.

EGZAMA ATAKLARINI DURDURAN KARIŞIM

Egzamayı evde hafifletmek için ihtiyacınız olan şey 2 yemek kaşığı aloe vera jeli ve biberiye yağı, Ortalama olarak 5 damla biberiye yağı kullanabilirsiniz. Bir kap içerisinde aloe vera ve biberiye yağını karıştırın. Daha sonra egzamalı bölgeye yedirin.

Not: Haberimiz bir tedavi niteliği taşımamaktadır. Tedavi ve kesin tanı/teşhis için mutlaka doktor görüşü almanız önerilmektedir.