Karşınızda ÇİÇEK COŞTURAN! Evde bitki vitamini besini hazırlama FORMÜLÜ

Evde sardunya, orkide, karanfil gibi bitkilere bakan kişiler için çiçek coşturan tarifi ortaya çıktı. Evde çiçek COŞTURAN nasıl yapılır diyenler için bitki vitamini hazırlama formülü!
Karşınızda ÇİÇEK COŞTURAN! Evde bitki vitamini besini hazırlama FORMÜLÜ

Karşınızda ÇİÇEK COŞTURAN! Evde bitki vitamini besini hazırlama FORMÜLÜ - Değişen mevsimler çiçeklerin de yapılarını bozarken aşırı yağışlar, erken başlayan sıcaklar değişen güneş miktarı evde çiçek bakmak isteyen kişileri de zorladı.

Pek çok kişi çiçeklerinin bozulmasından şikayetçi olurken çiçeklerini coşturmak ve çiçek açtırmak isteyen kişilere ise aslında son derece basit bir formülü olduğu ortaya çıktı. Çiçeklerinizi çok daha coşturacak, her mevsim adeta çiçek fışkırtacak olan yöntem bulundu. İşte evde çiçek coşturan yapmak isteyenler için vitamin formülü...

EVDE ÇİÇEK COŞTURAN NASIL YAPILIR?

Çiçeklerinin son derece yavaş bir şekilde büyümesinden şikayetçi olan kişileri dahi memnun edecek çiçek coşturma yöntemi açıklandı. Ev hanımlarının börekler ve pastalarda kullanmış oldukları kuru mayanın aslında çiçeklere de çok iyi geldiği ortaya çıktı.

Kuru mayanın içerisinde bulunan bazı maddelerin toprağa da son derece iyi geldiği, çiçekleri beslediği ve onların ihtiyaç duyduğu besinleri sağlayarak çiçek açmalarını sağladıkları ortaya çıktı. Çiçek coşturan mucizevi kuru maya kürü için yapmanız gerekenler ise son derece basit. 3 litrelik suyun içerisine 1 çorba kaşığı kuru maya koyun ve iyice erimesini sağlayın. Sonrasında ise çiçeklerinizi bu su ile sulayın. Çiçeklerinizi bu su ile sularken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise su ile çiçeğin doğrudan temasından kaçınmak ve suyu direkt olarak çiçeğin topraklarına dökmek olmalı. Yine haşlanan sebzelerin suyunu dökmek yerine çiçeklere dökmekte suya geçen vitaminlerden yararlanmanızı sağlamak amacı ile son derece etkili olacak.

KURU MAYAYLA ÇİÇEK COŞTURMA!

Kullanılacak olan yöntem için kuru mayayla çiçek coşturma konusunda dikkatli olunması gerekiyor. Sadece belirtilen miktarlarda kullanılması önem taşırken aynı zamanda birden fazla saksı varsa önce tek bir saksıda denenmesi de önlem olarak tavsiye ediliyor.