Çamaşır makinesine 3 damla damlatın gözlerinize inanamayacaksınız!

Çamaşır makinesinin deterjan gözüne 3 damla ekleyin ve mucizelere tanık olun.
Çamaşır makinesine 3 damla damlatın gözlerinize inanamayacaksınız!

Çamaşır makinesi her evde mutlaka bulunmaktadır. Çamaşır makinesini sürekli çalıştırmak ve temizliğini yapmamak ise ham makineye hem de çamaşırlara zarar vermektedir. İşte makinenizin daha uzun süreli temiz kalmasını sağlayacak o yöntem. Bu yöntemi kullandığınızda sık sık makineyi temizlemek zorunda kalmayacaksınız. Peki bu yöntem nedir?

Çamaşır makinesinin belirli aralıklar ile bakımının yapılması gerekmektedir. Bu aralıkları daha da arttırmak ve daha az temizlik yapabilmek ise bu yöntem ile mümkün hale geliyor. Çamaşır makinesine 3 damla şampuan damlattığınızda hem çamaşırlarınız daha temiz yıkanacak hem de makinenin içerisinde bulunan kir ve pisler şampuan yardımıyla giderilecek. Fakat çamaşırların çokluğuna bağlı olarak şampuan miktarı da değişkenlik göstermektedir. Tabi çok fazla koymamakta fayda var. Çünkü makinenin çok fazla köpürmesini istemeyiz. 

ÇAMAŞIR MAKİNESİNE 3 DAMLA EKLEYİN MUCİZİYE TANIKLIK EDİN

Çamaşır makinesinin içerisinde 3 damla şampuan eklemek çamaşırların renginin solmasını önlemektedir. Aynı zamanda makinenin ve çamaşırların daha temiz kalmasına sağlamaktadır. Çamaşır makinesine aralıklar ile bakım yapmak gerekmektedir. İşte bu aralıkları daha da uzatmak bu yöntem ile mümkün hale geliyor.

Eğer çamaşır makinesini çalıştırmadan önce deterjan gözüne 3 damla şampuan eklerseniz makineniz temizlenecek ve çamaşırlarınız da pırıl pırıl olacak. Ayrıca yumuşatıcı kullanmanıza da gerek kalmayacak. Çünkü şampuan o yumuşaklığı ve mis kokuyu size sunacak. Hassas kumaşa sahip kıyafetlerinizde de şampuan kullanmak yerinde olacaktır. Şampuan çamaşırların renginin solmasını engellerken çamaşırlarınızı da yumuşacak yapacaktır. 

Bu tarz ipuçlarından haberder olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler