Çamaşır makinesini o saatte çalıştırıyorsanız aman dikkat! Faturaları katlıyor

Elektronik eşyaların çalıştırılması gereken gün ve saat dilimleri uzmanlar tarafından açıklanmıştır. Bu zaman aralığında çalıştırmadığınız takdirde faturalarınız katlanacaktır.
Çamaşır makinesini o saatte çalıştırıyorsanız aman dikkat! Faturaları katlıyor

Çamaşır makinesini o saatlerde çalıştıranlar yandı. Bu saatlerde çalıştırmak faturalarn olduğundan çok daha fazla gelmesine sebep oluyor. Peki çamaşır ve bulaşık makinesinin hangi saatlerde çalıştırılması gerekmektedir? İşte bu sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 

Elektrik faturasının çok fazla gelmesinden şikayet edenlere öneri niteliğinde olan bu haberimizde çamaşır ve bulaşık makinesinin çalıştırılması için en uygun saat dilimlerine yer verilmiştir. Eğer bu saatler dışındaki zamanlarda makinaları çalıştırırsanız faturanızın çok daha yüksek gelmesine sebep olacaksınız. Makinelerin uygun zaman dilimlerinde çalıştırılmaması sebebiyle faturalar olduğundan daha yüksek gelmektedir. Bu sebeple uzmanlar tarafından makinelerin çalıştırılması için uygun zaman dilimleri açıklanmıştır. Böylece ay sonunda gelen faturadan tasarruf sağlamış olacaksınız. 

ÇAMAŞIR VE BULAŞIK MAKİNESİ ÇALIŞTIRMAK İÇİN UYGUN ZAMAN DİLİMİ

Çamaşır ve bulaşık makinesı gibi elektronik eşyaların çalıştırılması için bazı uygun zaman dilimleri bulunmaktadır. Bu zaman dilimlerinde çalıştırmak faturadan tasarruf etmenizi sağlamaktadır. Bu nedenle bu günler ve saatlerde makinalarınızı çalıştararak elektrikten tasarruf sağlayabilirsiniz.

Elektriğin en pahalı olduğu günler Pazartesi, Salı, Çarşamba günleridir. Elektriğin diğer günlerden daha uygun olduğu günler ise Perşembe günü olarak açıklanmıştır. Perşembe günleri 17.00 ve 21.00 saatleri arasında makinelerinizi çalıştırdığınız zaman faturadan oldukça tasarruf etmiş olacaksınız. Bu durumu alışkanlık haline getirdiğiniz vakit yüksek miktarlarda tasarruf sağlanacaktır.

İlgili Haberler