Başınız ağrıyorsa sadece 1 damla sıkın! 5-6 dakikaya ağrı kökten geçecek

Günümüzde ne yazık ki hemen hemen herkes en az bir defa baş ağrısı çekiyor. Bazen bu baş ağrısının ciddi boyutlara ulaşması da günlük hayatı olumsuz olarak etkileyebiliyor. Bu noktada devreye o mucizevi sebze giriyor! 1 damlası bile şifalı!
Başınız ağrıyorsa sadece 1 damla sıkın! 5-6 dakikaya ağrı kökten geçecek

Baş ağrısını kesmek için pek çok kişi hemen ilaçlara sarılıyor. Ancak baş ağrısını ilaçsız olarak geçirmenin de pek çok yolu bulunuyor. İlaç kullanmak istemeyenler için ilaçsız baş ağrısı geçirmenin yollarını sizler için derledik!

LİMONUN MUCİZESİ

Baş ağrısına limonun iyi geldiğini duymuş muydunuz? Duymadıysanız kesinlikle denemeniz gerekiyor. Sade Türk kahvesinin içerisinde sıkacağınız limon baş ağrınızı kısa süre içerisinde ortadan kaldıracak. Deneyen pek çok kişi baş ağrısını bu yöntemle geçtiğini söylüyor.

SOĞUK VE KARANLIK ODA

Migren atakları geldiği zaman çok zorlayıcı olabiliyor. Migrenin bu durumundan kurtulmak için uzmanlar karanlık ve soğuk bir odada durmayı öneriyor. Bu şekilde migren atakları hafifleyerek ortadan kalacak.

NANE YAĞINDAKİ SIR

Baş ağrısını kısa yoldan geçirmek için yapmanız gereken bir diğer işlem ise nane yağı kullanmak olabilir. Nane yağının o hoş ve keskin kokusu baş ağrınızı alıp götürecek. Ancak naneye ya da kokusuna hassasiyeti / alerjisi olan kişilerin mutlaka kullanmadan önce bir doktora danışması gerekirse alternatiflerini kullanması gerekmektedir.

BOL SU İÇİN

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki su içmemek ne yazık ki baş ağrısını ciddi olarak artırıyor. Uzmanların söylediklerine göre gün içerisinde ortalama olarak 8 su bardağı su içmek gerekiyor. Su vücuttaki toksinleri temizleyip, idrar yolu ile atılmasını sağlıyor. Bu da baş ağrısı başta olmak üzere pek çok sorunu da ortadan kaldırabiliyor.