Balgamdan şurup ve ilaç kullanmadan bu şekilde KURTULUN

Balgam ve balgamlı öksürük son dönemlerde herkesi şikayetçi olduğu konular arasında yerini alıyor. Günlük hayatın yanı sıra gece uykularını da olumsuz olarak etkileyen balgamlı öksürükte mucizevi kür açıklandı! İşte detaylar
Balgamdan şurup ve ilaç kullanmadan bu şekilde KURTULUN

Balgam, genellikle hastalık dönemlerinde ortaya çıkıyor. Çoğu kişinin şikayetçi olduğu konuları başında gelen balgam, uzun süre devam etmesi halinde kişinin günlük hayatını olumsuz olarak etkilemesine neden oluyor.

Hastalık sonrasında balgam uzun süre kalıyor. Balgamı aşabilmek için doktorların yazdığı ilaçlar bulunuyor. Ancak ilaç kullanmadan bu süreci daha sağlıklı bir şekilde atlatmak isteyenler balgam nasıl geçer? Sorusuna bitkisel bir çözüm arıyor.

EVDE BALGAM TEDAVİSİ

Balgam tedavisi evde de mümkündür. Bunun için kullanabileceğiniz malzemeler her evde mevcut. Geçmeyen balgamın tedavisi için balgam söktürücü kür işinizi görecektir! Balgam tedavisi için tereyağı ve pekmez karışımını hazırlayabilirsiniz.

Tereyağını yanmayacak şekilde eritin. Daha sonra içerisinde pekmezi ekleyin. Hazırladığınız bu karışımı sabah aç karnına 1 kaşık olacak şekilde içerebilirsiniz.

PEKMEZİN BALGAMA ETKİSİ

Karışımın içerisinde bulunan tereyağı öksürüğün şiddetinin azalmasına ve hızla yok olmasına yardımcı olacaktır. Üst solunum yolu hastalıkların tedavi edilmesinde bu yöntemi tercih edebilirsiniz. Pekmezin boğaz ağrısını hafifletici özelliği de bulunmaktadır.

İlginizi çekebilecek diğer ipucu haberleri:

Not: Tam tanı ve teşhis için mutlaka bir uzman doktora iletişime geçmeniz ve muayene olmanız önerilmektedir. Haberde bahsi geçen yöntem tam bir tedavi şekli içermemektedir