Vali Kocabıyık Kandil nedeniyle şehit ailelerinin de gönlünü aldı

Vali Funda Kocabıyık, Mevlid Kandili münasebetiyle Şehit Orhan Atak’ın annesi Hori Atak, babası İsa Atak ve eşi Sibel Atak’ı ziyaret etti.
Vali Kocabıyık Kandil nedeniyle şehit ailelerinin de gönlünü aldı

Vali Funda Kocabıyık, Mevlid Kandili münasebetiyle Huzurevi ziyaretinin ardından  Şehit Orhan Atak’ın annesi Hori Atak babası İsa Atak ve eşi Sibel Atak’ı ziyaret etti.

Ziyarette Vali Funda Kocabıyık’a, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder,  İl Jandarma Komutanı J.Albay Yalçın Baysal, İl Müftüsü Eyüp Baldemir, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Peltek eşlik etti.

Ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunan Vali Funda Kocabıyık, “Mevlid Kandili olması dolayısıyla huzurevi sakinlerimizi, ardından da Şehidimiz Orhan Atak’ın ailesini ziyaret ettik. Vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin hakkını da, bizleri dünyaya getirip bin bir zahmetle büyüten anne ve babamızın hakkını da ne yapsak ödeyemeyiz. Bugün Mevlid Kandili münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette hem Şehidimizi şükranla yad ettik, hem de onun anne babası bizim anne babamızdır anlayışıyla, büyüklerimizin ellerini öpüp hayır dualarına talip olduk.

Devlet ve millet olarak her zaman baş tacı ettiğimiz şehitlerimiz ve onların ailelerinin yüreğimizde yeri başkadır. Şehit ailelerimize de böyle değerli ve fedakâr vatan evlatları yetiştirdikleri için şükranlarımı sunarken, Mevlid Kandilinin barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.” dedi.

İlgili Haberler