'Godo’yu beklerkene' gülme krizine girdiler

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları “Godo’yu Beklerkene” adlı oyunu ikinci kez sergiledi. Yoğun talep üzerine bir kez daha sahnelenen oyuna bu kez pek çok ünlü sinema ve tiyatro oyuncuları da seyirci olarak katıldı.
'Godo’yu beklerkene' gülme krizine girdiler

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve başkan yardımcıları, Türk sinema ve tiyatrosunun ünlü oyuncuları; Ferdi Kurtuldu, Uğurtan Sayıner, Osman Cavcı, Ruhi Sarı, Şehmuz Yığın ve Pervin Ünalp gibi isimler de oyuna tam not verdi.

Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Salonu’nda sergilenen Samuel Becket’in “Godo’yu Beklerken” adlı oyununu, komedi şekline sokan Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Çubukçu bir yandan oyunu yönetti bir yandan da oyunda rol aldı.

Çubukçu’nun komedi haline getirdiği drama türndeki oyunu izleyenler, gülme krizine girdi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, oyuncu, yönetmen ve konuk sanatçılara teşekkür ederek plaket takdim etti.

“Godo’yu Beklerkene” adlı oyunu zevkle izlediğini kayden Cahan, “Şehir Tiyatromuzun sahnelediği yeni oyun "Godo'yu Beklerkene"nin ikinci gösterimini, oyunu izlemek için şehrimize gelen birbirinden değerli, ünlü sinema ve tiyatro oyuncularıyla beraber izledik. Ulusal basının da yakından takip ettiği oyun, Uşak'ın tiyatro dalında ne kadar yol aldığının göstergesi gibiydi. Oyunumuza şehir dışından katılan sanatçı dostlarımıza, güzel performans sergileyen Şehir Tiyatrosu ekibimize ve tiyatro sever halkımıza çok teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler