Uşak’ta elektronik kelepçe uygulamaları görüşüldü.

Uşak Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Vali Funda Kocabıyık başkanlığında toplandı.
Uşak’ta elektronik kelepçe uygulamaları görüşüldü.

Kocabıyık toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Uşak’ta elektronik kelepçe uygulaması ile yapılan çalışmaları değerlendirdiklerini belirtti.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda kadına yönelik şiddete karşı alınması gereken tedbirler ve bu kapsamda verilen hizmetler görüşüldü.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın başkanlık ettiği toplantıya; Vali Yardımcısı Meral Batı Demirtaş, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Peltek katıldı.

Toplantı sonrası yazılı bir açıklama yapan Kocabıyık, “Bugün,  Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. İlimizde elektronik kelepçe uygulamasına dair yapılan çalışmaları kurul üyelerimizle birlikte değerlendirdik. Kadınlarımıza yönelik şiddeti ortadan kaldırmak için Devletimiz tüm birimleri ile büyük bir gayret gösteriyor. Kadınlarımızın her zaman, her durumda yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler