Uşak’ta çekilen “İki Şafak Arasında” filmine 4 ödül birden verildi

Uşaklı yönetmen Selman Acar’ın senaryosunu yazıp yönettiği ve büyük bir bölümünü Uşak’ta çektiği; İki Şafak Arasında adlı film; 2021 Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda dört ödüle layık görüldü.
Uşak’ta çekilen “İki Şafak Arasında” filmine 4 ödül birden verildi

Uşaklı yönetmenin bu başarısını Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ta sosyal medya sayfasından kutladı.

TRT ortak yapımı "İki Şafak Arasında" filminin yönetmeni Selman Nacar ve yapımcıları Burak Çevik ve Diloy Gülün "Dr. Avni Tolunay Jüri Özel Ödülü “nü alırken "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü filmdeki rolü ile Nezaket Erden, "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü ise yine filmdeki rolü ile Erdem Şenocak kazandı.

Festivalde her yıl kadın sinemacıları desteklemek için verilen "Cahide Sonku Ödülü"ne filmin cast direktörü Ezgi Baltaş ve danışmanı Feride Çiçekoğlu layık görüldü.

Başrollerinde Mücahit Koçak, Nezaket Erden, Burcu Gölgedar, Ünal Silver ve Bedir Bedir gibi isimlerin yer aldığı film, geçirdiği iş kazasında vicdani bir hesaplaşmaya giden bir adamın hikâyesini konu alıyor.

YÖNETMEN SELMAN NACAR; “ÇOK MUTLUYUZ”

'İki Şafak Arasında' filminin yönetmeni Selman Nacar, "Çok mutluyuz çünkü film yapmak çok zorlu bir süreç. Sonunda da ödüllendirilmek insanı mutlu ediyor. Hem filmimiz hem de oyuncularımız toplamda 4 ödülle ayrılıyoruz. Bütün filme emek veren insanlara çok teşekkür ediyoruz. Çok sağ olun. Festivalde yardımcı kadın, yardımcı erkek oyuncular, cast direktörlerimiz ve filmimiz de jüri özel ödülünü aldı" dedi.

VALİ KOCABIYIK’TA BÜYÜK SEVİNÇ DUYDU

Geçtiğimiz yaz büyük bir bölümü Uşak’ta çekilen filmin çekimleri sırasında bizzat çekim alnıda ziyaretlerde bulunan Uşak valisi Funda Kocabıyık’ta filmin başarısından büyük bir sevinç duyduğunu belirtti.

Kocabıyık, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda; “Hemşerimiz Selman Nacar’ın yazıp yönettiği ve Uşak’ta çekilen İki Şafak Arasında; 2021 Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda dört ödüle layık görüldü. Kendisini tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullanarak sevincini dile getirdi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler