Uşak Kızılay Kan Merkezi Manisa'da kan bağışı kampanyası düzenledi

Uşak Kızılay tarafından kan bağışı kampanyaları sürdürülüyor. Uşak'ta yaptığı kampanyaların ardından Manisa'da bir ziyaret gerçekleştiren Uşak Kızılay, bölge halkını kan bağışına teşvik etti.
Uşak Kızılay Kan Merkezi Manisa'da kan bağışı kampanyası düzenledi

Uşak Kızılay Kan Merkezi Manisa'da kan bağışı kampanyası düzenledi - Uşak Kızılay Kan Merkezi tarafından bağış kampanyaları kentin farklı birçok noktasında düzenlenmeye devam ediyor. Uşak'takki her bölgeyi ziyaret eden Uşak Kızılay Kan Merkezi, bu kez Manisa'nın Selendi ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenledi.

MANİSA SELENDİ'DE KAMN BAĞIŞI KAMPANYASI YAPILDI

Uşak Kızılay Kan Merkezi Manisa'nın Selendi ilçesini ziyaret etti. Selendi Eski Cami Mahallesi'ndeki Demokrasi Meydanında Kızılay kan bağışı aracında düzenlenen bağış kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Selendi'de düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlara pek çok tahlil yapıldı. Bir dizi tahlilin ardından kan veren gönüllüler, sağlık kontrolünden de geçti. Manisa Selendi'de Uşak Kızılay Kan Merkezi ekipleri tarafından gün boyu devam ettirilen çalışmada toplam 50 ünite kan toplandığı bildirildi. Özelikle sel ve deprem felaketlerinin yaşandığı bu günlerde hastanelerin kan ihtiyacı olmasından kaynaklı Selendi halkının duyarlılığından mutlu olduklarını ifade eden Kızılay Uşak Kan Merkezi'nden bir de açıklama geldi. Uşak Kızılay Kan Merkezi'nde görev yapan Dr. Qasem Ghafari, Selendi'de düzenlenen kan bağışı kampanyasına ilişkin yaptığı açıklamada ''Özellikle kanamalı acil hastalar için toplanan kan bağışına vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Bu bizleri çok memnun ediyor. Kan acil ihtiyaç değil, sürekli ihtiyaç. Kan bağışlarını bundan sonra da her daim kabul edeceğiz.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler