İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı liderlik maçına bugün çıkıyor!

Ülkemizdeki spor faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı, liderlik için 17 Mart tarihinde sahasında NEF Vakfı Basketbol takımı ile karşılaşacak.
İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı liderlik maçına bugün çıkıyor!

İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı liderlik maçına bugün çıkıyor!  - Uşaklıların yakından takip ettiği İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, yeni bir maç hazırlığında. 17 Mart Cuma günü saat 18.30'da İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı sahasında NEF Vakfı Basketbol ile mücadele edecek. Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) B Grubu’nda lider durumdaki 24 puanlı Mersin Aykanat Spor’u aynı puanla takip eden Uşak takımının bu haftaki rakibi 10 takımlı grupta 19 puanla 9. sırada yer alan NEF Basketbol Takımı olacak.

OSMAN TEKBAŞ: ''TÜM UŞAKLI BASKETBOL SEVERLERİ BEKLİYORUZ''

Liderlik için sahaya çıkacak olan Uşak Basketbol Başkanı Osman Tekbaş, ligdeki tüm maçları kazanarak Play-of’a birinci sıradan girmeyi hedeflediklerini aktardı. Başkan Tekbaş, ''Ligde oynamamız gereken tüm maçları kazanarak play offa birinci sıradan girmeyi hedefliyoruz. Kadromuzda sakatlıktan dolayı eksik oyuncularımız var. Mazeret kabul etmiyor ve kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu hafta evimizde Galatasaray’ın pilot takımı NEF Basketbol takımını ağırlayacağız. Play offlar öncesi, girdiğimiz kritik virajlardan birisi olan bu maçta taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Cuma günü saat 18.30’da Uşak Üniversitesi Spor Salonunda karşılaşacağımız NEF Basketbol maçına tüm Uşaklı basketbol severleri bekliyorum.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler