Uşak'ta kaçak uygunsuz ürün ve etil alkol ele geçirildi!

Ülkemizin dört bir yanında emniyet güçlerinin sıkı denetimleri devam ediyor. Bu doğrultuda Uşak'ta yapılan denetimlerde de kaçak cinsel ürün ve etil alkol ele geçirildiği bilgisine ulaşıldı.
Uşak'ta kaçak uygunsuz ürün ve etil alkol ele geçirildi!

Uşak'ta kaçak uygunsuz ürün ve etil alkol ele geçirildi! - Uşak'ta kentin güvenlik ve huzurunu sağlamaya yönelik pek çok çalışma yürütülüyor. Güvenlik güçlerinin kentin her noktasında denetimleri hız kesmeden devam ediyor. Uşak İl Emniyet Müsürlüğü'ne bağlı ekiplerce hemen her gün yapılan uygulama ve denetimlere ilişkin bilgiler de kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine bir adrese operasyon düzenledi.

CİNSEL İÇERİKLİ KAÇAK ÜRÜNLER VE ETİL ALKOL BULUNDU

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri, şüphe üzerine başlattıkları incelemeler ve edinilen bilgiler doğrultusunda bir adrese operasyon düzenledi. KOM ekipleri tarafından yapılan operasyonda 60 kutu kaçak cinsel ürün ve 36 şişe kaçak etil alkol ele geçirildi. Yapılan operasyonda 1 kişinin de Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.

İlgili Haberler