TOKİ'den Uşak'a yeni konut projesi geliyor! O ilçede konut ve dükkan satışı yapılacak

TOKİ, Uşak'ta yeni bir konut projesi hayata geçireceğini duyurdu. İhale usulü başlatılacak projede konut ve dükkan satışı yapılacağı açıklandı.
TOKİ'den Uşak'a yeni konut projesi geliyor! O ilçede konut ve dükkan satışı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmetlerine devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ) Uşak'ta 206 konut ve 4 adet de dükkan inşa etmek için hazırlıklara başladı. TOKİ'nin 'İhaleler' sayfasında yer alan duyuru ile detayların açıklandığı projenin ihaleye çıkacağı bildirildi. Söz konusu projenin adresi de belli oldu.

UŞAK SİVASLI'YA YENİ TOKİ PROJESİ GELİYOR

TOKİ'nin konut projeleri için duyurular peş peşe yayımlanırken ilan edilen TOKİ 2023 ihale takvimi ile ucuz ev almak isteyenler için bir kapı daha açıldı. Aralarında Uşak'ın da olduğu 54 ilde yeni TOKİ projeleri için düzenlenecek ihale tarihleri de belli oldu. TOKİ tarafından ihalesi yapılacak projeye ilişkin detaylarda Uşak'ın Sivaslı ilçesi Pınarbaşı Beldesi, Fatih Mahallesi'nde hayata geçeceği bilgileri yer aldı. Uşak'ın Sivaslı ilçesinde inşa edilecek olan 206 dükkan 4 dükkanın inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işinin ihale usulüyle yapılacağı bildirildi. 

İHALE NE ZAMAN YAPILACAK? 

24 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'da ihaleye çıkacak projenin duyurusunda şu ifadeler yer aldı;

''Uşak İli, Sivaslı İlçesi, Pınarbaşı Beldesi, Fatih Mahallesi 206 Adet Konut (+4KD) ve 4 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi  ihale: 24 Mart 2023 14:00''

İlgili Haberler