Survivor Nagihan Karadere diskalifiye mi oldu? Nagihan Survivor’dan ayrıldı mı, elendi mi?

TV8 ekranlarının en sık izlenilen ve sevilen yarışma programlarından olan Survivor All Star’da sular bir türlü durulmuyor. Geçtiğimiz haftalarda yaralanan ve bir süredir yarışmaya dönemeyen Nagihan Karadere diskalifiye mi olacak?
Survivor Nagihan Karadere diskalifiye mi oldu? Nagihan Survivor’dan ayrıldı mı, elendi mi?

Nagihan Karadere ile ilgili yayımlanan fragman sonrasında izleyenler Nagihan’a ne oldu, Nagihan Karadere diskalifiye mi olacak? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Yarışmaya başladığı günden bu yana gündem olan Nagihan Karadere’nin sağlık durumu nasıl?

NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Survivor All Star 2024 yarışmasının önde olan isimleri arasında olan Nagihan Karadere’nin sağlık durumu izleyenler tarafından merak ediliyor. Yarışmanın akıbeti noktasında bir süredir yarışmayan Nagihan Karadere elendi mi, diskalifiye mi olacak?

İzleyenler hemen hemen her akşam Survivor Nagihan’a ne oldu, sağlık durumu nasıl? sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Survivor All Star Nagihan Karadere, geçtiğimiz haftalarda oynanan bir dokunulmazlık oyununda dizinden yaralanmış, ambulans ile hastaneye kaldırılmıştı. O günden bu yana yarışmalarda yer alamayan Nagihan Karadere’nin bu akşam yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı ile ağlayarak konuştuğu görüldü.

SURVİVOR NAGİHAN ELENDİ Mİ?

Survivor Nagihan’ın elenip elenmeyeceği merak ediliyor. Konuya ilişkin Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde şu açıklamayı yapmıştı:

“Büyük ihtimalle şöyle olacak. Bir iki gün içerisinde Nagihan ile baş başa bir konsey yapacağız herhalde. Kendisinin bir şeyleri bilip karar vermesi gerekecek. Karar ona kalacak herhalde. Çünkü doktorlarımızdan sağlıkla ilgili net bir şekilde 'Problem yaşar' raporu gelmedi. Ancak tekrar oynarsa sakatlığı artabilir. Onun normal hayatını etkileyecek bir şey yok. Ama bu sakatlıklar da nasıl oynayacak gibi bir durum. Nagihan'ın durumuna bir şey diyemiyorum. 50 / 50 derim şu an. Seneye de katılabilir isterse”

Bu açıklama sonrasında Survivor All Star’ın yeni bölümünde Acun Ilıcalı’nın Nagihan Karadere ile baş başa bir konsey yaptığı görülüyor. Konseyde ağlayan Nagihan’ın sakatlık durumunu nasıl karşılayacağı merak konusu oldu.