Başkan Mehmet Çakın'dan meclis üyelerine teşekkür plaketi!

Uşak Belediye Meclisi’nin Mart 2024 toplantısı bugün Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın başkanlığında yapıldı. Akşam saatlerinde ise Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın düzenlenen etkinlikte meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi.
Başkan Mehmet Çakın'dan meclis üyelerine teşekkür plaketi!

Uşak Belediye Meclisi’nin Mart 2024 toplantısı bugün gerçekleştirildi. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın başkanlığında yapılan toplantı bu dönemin son belediye meclisi toplantısı olarak da kayıtlara geçti. Belediye meclis üyeleri son defa Uşak Belediyesi Meclisi’nin toplantısına iştirak ettiler. Nisan ayında ise 31Mart yerel seçimlerinde yeni seçilecek belediye meclis üyeleri ile yeni dönemin ilk toplantısı yapılacak.

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE JEST!

Uşak Belediye Meclisi’nin bu dönem için yapılan son toplantısının ardından Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın birlikte görev yaptığı Uşak Belediye Meclisi üyelerine jest yaptı. Uşak Belediyesi’nin gözde sosyal tesislerinden olan Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen Başkan Mehmet Çakın ve belediye meclis üyeleri sona ermek üzere olan dönemde yapılan çalışmaları değerlendirdiler.

usak.jpg

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın bir dönem kendisine mesai arkadaşlığı yapan belediye meclis üyelerine nazik bir jest ile teşekkür etti. Uşak için gösterilen özverili çalışmalarına teşekkür eden Başkan Mehmet Çakın, Uşak Belediye Meclisi’nin oldukça verimli bir dönem geçirdiğini belirtti. Her bir meclis üyesine teşekkür plaketi veren Başkan Mehmet Çakın’ın bu jesti geceye damga vurdu.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın bir yandan yeni dönem için seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da yapmış olduğu bu anlamlı jest ile gönülleri fethetti.