Taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen’den kötü haber

Show TV ekranlarının sevilen yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti kadrosundan sağlık sebepleri ile ayrılan Settar Tanrıöğen’den haber var. Taburcu olması beklenen usta ismin yeniden ameliyata alınacağı öğrenildi.
Taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen’den kötü haber

Aktarılan son habere göre geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçiren ve 2 defa ameliyat olan 61 yaşındaki Settar Tanrıöğen’in yakın zamanda taburcu olması bekleniyordu. Usta oyuncunun yaşadığı baş ağrıları sebebi ile yeniden ameliyat olacağı öğrenildi.

26 OCAK’TAN BERİ HASTANEDE

Evinde geçirdiği beyin kanaması sebebi ile 26 Ocak Cuma gününden bu yana hastanede tedavi altına alınan Settar Tanrıöğen’in tedavisine devam ediliyor. Sağlık sorunları sebebi ile rol aldığı diziden ayrılan Tanrıöğen’in bu hafta içerisinde taburcu olması bekleniyordu.

Ancak gelen son habere göre yaşadığı baş ağrılarının her geçen gün artması Tanrıöğen’i rahatsız etmeye başladı. Yapılan kontroller neticesinde Settar Tanrıöğen’in 3. defa ameliyat olmasına karar verildiği öğrenildi.

“BENSİZ DEVAM EDİN”

Geçirdiği beyin kanaması sebebi ile uzun bir süredir hastanede tedavi gören Settar Tanrıöğen’in tedavisine bir süre daha devam edileceği öğrenildi. Geçirdiği operasyonlar sebebi ile daha hızlı yorulan Tanrıöğen’in dizi ekibine “Bensiz devam edin” dediği iddia edildi.

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberler:

Bunun üzerine harekete geçen Kızılcık Şerbeti ekibi, Settar Tanrıöğen yerine Ahmet Mümtaz Taylan ile devam etti.

NE OLMUŞTU?

Kızılcık Şerbeti dizisinin fenomen karakterleri arasında olan Abdullah karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirmişti. Kaldırıldığı hastanede 2 defa ameliyat geçiren Tanrıöğen’in sağlık sorunları sebebi ile diziden ayrıldığı ifade edilmişti. 61 yaşındaki başarılı oyuncunun bu hafta içinde taburcu olması bekleniyordu. Ancak Settar Tanrıöğen’in artan baş ağrıları durumu değiştirdi. Usta oyuncunun yeniden ameliyat olacağı öğrenildi.