Son dakika! Sivas'ta 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Sivas Gürün'de 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Son dakika! Sivas'ta 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika! Sivas'ta 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi: Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından devam eden artçılar vatandaşları tedirgin ederken bir deprem haberi de Sivas'tan geldi. Sivas'ta az  önce 4,7 büyüklüğünde bir artçı deprem meydana geldi. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra 20 Şubat tarihinde de Hatya'da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde iki büyük deprem meydana gelmişti. Bu depremlerin yaşanması vatandaşları terdiğin etmeye devam ederken uzman yerbilimciler tarafından artçıların yıllarca sürebileceği tahmin ediliyor. Normalde böyle büyük depremler sonrasında yaklaşık olarak 10 gün boyunca artçılar devam eder ve sonra biter. Fakat Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen büyük depremlerin yeryüzüne çok yakın olmasından kaynaklı artçıların yıllarca sürebileceği tahmin ediliyor. 

SİVAS'TA 4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

AFAD sosyal medya hesabı üzerinden son dakika depremlerini paylaşmaya devam ediyor. Az önce Sivas Gürün'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Derinliği ise 5,3 km olarak kaydedildi. AFAD tarafından Twitter hesabı üzerinden son dakika depremleri paylaşılıyor. Vatandaşlar deprem meydana geldiğinde AFAD'ın ve Kandilli Rasathanesi'nin sosyal medya hesaplarından kontrol ediyorlar. 

İlgili Haberler