Son dakika! Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Son dakika! Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika! Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi: Kahmaranmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğüdeki iki depremden sonra artçı depremler olmaya devam ediyor. Son dakika gelen habere göre Malatya'da 4,7 büyüklüğünde bir artçı deprem daha meydana geldi. Yaşanan büyük depremlerden sonra artçıların normalda 10 gün boyunca süreceği ve daha sonra geçeceği uzman isimler tarafından açıklanmıştı. Fakat bu depremlerin yeryüzüne çok yakın olmasından kaynaklı olarak artçı depremlerin yıllarca süreceği tahmin ediliyor. 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük depremlerin ardından 20 Şubat tarihinde ise Hatay'da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde iki deprem daha meydana gelmişti. Bu depremlerde toplamda hayatını kaybeden kişi sayısının 44 bin 128 olduğu AFAD tarafından açıklandı. 

Son dakika gelen habere göre Malatya'da 4,7 büyüklüğünde artçı deprem oldu. Malatya Pütürge'de 4,7 büyüklüğünde 7 km derinliğinde artçı deprem meydana gedi. AFAD Twitter hesabı üzerinden yayınlanan bilgilere göre Malatya'da 4,7 büyüklüğüde depremin detayları şöyle;

MALATYA PÜTÜRGE'DE 4,7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

İlgili Haberler