Settar Tanrıöğen son durumu! Settar Tanrıöğen sağlık durumu nasıl?

Settar Tanrıöğen sağlık durumu en sık araştırılan konular arasında yerini alıyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmiş daha sonra bir ameliyat daha olmuştu. Sevenleri Settar Tanrıöğen son durumu hakkında araştırma yapıyor!
Settar Tanrıöğen son durumu! Settar Tanrıöğen sağlık durumu nasıl?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo karakteri ile dikkat çeken başarılı oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl, iyileşti mi, hastaneden çıktı mı? Usta oyuncunun doktorundan son dakika açıklama geldi.

Bugüne kadar pek çok yapımda rol almış son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Bey (Apo) karakteri ile dikkat çeken Settar Tanrıöğen’den haber var.

BİR OPERASYON DAHA GEÇİRMİŞTİ

Geçtiğimiz Cuma günü beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen, beyin damarlarının birinde anevrizma kanaması saptanması sebebi ile yoğun bakımda tutuluyordu. Bir operasyon daha geçiren usta oyuncu için hastaneden açıklama geldi.

SETTAR TANRIÖĞEN SAĞLIK DURUM NASIL?

Yapılan açıklamada Settar Tanrıöğen’in bir süre daha yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edileceği şu şekilde duyuruldu:

“Bugün itibariyle klinik durumu stabildir. Bu tür beyin kanamalarından sonra ortaya çıkabilecek risklerin varlığı nedeniyle, hastamız Settar Tanrıöğen’in yakın takibi bir süre daha yoğun bakım ünitemizde devam edecektir”

Diğer güncel haberler:

SETTAR TANRIÖĞEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Başarılı oyuncu Settar Tanrıöğen 22 Ekim 1960 doğumludur. Aslen Denizlili olan başarılı oyuncu sanat hayatı boyunca pek çok dizi ve yapımda rol almıştır. Kariyerindeki tanınma ise Bir Demet Tiyatro’daki Saldıray Abi karakteri ile olmuştur. Usta oyuncu şu anda Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki Apo karakteri ile biliniyor.