YKS BAŞVURU EKRANI! YKS başvuruları başladı mı, başvuru ücreti ne kadar?

Üniversite hayali olan herkesin girmesi gereken sınavlar arasında YKS bulunuyor. Milyonlarca kişi YKS sınav başvuruları ne zaman başlayacak? YKS sınav başvuru ücreti ne kadar? Sorularını araştırmaya başladı. Detaylar belli oldu!
YKS BAŞVURU EKRANI! YKS başvuruları başladı mı, başvuru ücreti ne kadar?

YKS başvuru saati günün en çok araştırılan konuları arasında yerini aldı. Aktarılan son habere göre YKS için başvurular 1 Şubat tarihinde başlıyor. YKS 2024 başvuruları şubat ayında ÖSYM’ tarafından alınacak. Adaylar sınav başvuru tarihi kadar YKS başvuru ücretini de merak ediyor. YKS başvuru ücreti ne kadar? YKS başvuruları ne zamana kadar devam edecek?

Milyonlarca kişinin başvurmak için heyecanla beklediği ÖSYM YKS başvuru kılavuzu adaylar tarafından bekleniyor. Her bir sınav için adayların ücretini ödemesi gerektiği belirtilid. ÖSYM’nin belirlediği sınav ücretleri de adaylara belirtilen tarihler arasında yatırılması gerekecek.

YKS BAŞVURU KILAVUZU YAYIMLANDI MI?

Sınava başvuracak olan adaylar, YKS başvuru kılavuzu yayımlandı mı? Sorusuna yanıt arıyor. Sınav için ÖSYM henüz başvuru kılavuzunu yayımlamadı. Kılavuzun önümüzdeki saatlerde ya da günlerde ÖSYM tarafından yayımlanması bekleniyor. YKS kılavuzu yayımlandığında YKS sınav ücreti de belli olmuş olacak.

YKS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

YKS başvuruları 1 Şubat tarihinde başlayacak. Sınava son başvurular 26 1Şubat 2024 tarihine kadar alınacak. Başvuru tarihlerini kaçıranlar için de geç başvurular 5-7 Mart 2024 tarihleri arasında alınacak.

Adaylar YKS’nın ilk oturumu TYT’ye 8 Haziran Cumartesi, AYT ve YDT sınavına ise 9 Haziran Pazar günü girecek.

YKS sonuçları 17 Temmuz tarihinde açıklanacak.