Seçimde marketler çalışıyor mu? 28 Mayıs Pazar Migros Bim A101 Şok Migros çalışma saatleri

28 Mayıs Pazar tarihi ile Türkiye'de seçmenler, sandık başında oy kullanıyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2.turu için oy kullanma sürecine dair heyecan artarken bir yandan da marketlerin açık olup olmayacağı sorgulanıyor.
Seçimde marketler çalışıyor mu? 28 Mayıs Pazar Migros Bim A101 Şok Migros çalışma saatleri

Seçimde marketler çalışıyor mu? 28 Mayıs Pazar Migros Bim A101 Şok Migros çalışma saatleri - Türkiye, 14 Mayıs Pazar günü 13'üncü Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için oy verme işlemi tamamlandı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak üzere sandık başına giderken Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan verilere göre yğzde 50+1 barajını geçen bir aday olmadığından seçimler tekrarlanmak üzere 28 Mayıs tarihine ertelendi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP Genel Başkanı Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan yarışacak. Oy verme süreci 28 Mayıs Pazar  günü saat 08.00 itibariyle başlayacak  ve 17.00'da sona erecek. Oy vermesi sürecinin devam edeceği saatlerde marketlerin çalışma saatleri sorgulanırke seçim nedeniyle vatandaşlar bazı sorulara cevap arıyor. Pazar günü markete gidecek olan vatandaşlar, "Seçim günü marketler açık mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Seçim günü yasakları kapsamında açık ve kapalı olan marketler sorgulanmaya başladı.

28 MAYIS SEÇİM GÜNÜ MARKETLER AÇIK MI? 

28 Mayıs seçimlerinde marketlerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Sorularına yanıt arayan vatandaşlar "Seçim günü marketler açık mı? 28 Mayıs Pazar MİGROS, CARREFOURSA, BİM, A101, ŞOK açık mı?" sorusuna cevap arıyor. Seçim günü olan 28 Mayıs Pazar tarihinde marketlerin açık olacağı bildirildi. 

Normal çalışma saatlerinde de bir değişiklik olmayacağını bildiren marketler, seçim günü hizmet vermeye devam edeceklerini açıkladı.  Buna göre zincir marketlerden ŞOK, BİM, A101, Migros ve CarreforSA gibi marketler sabah saatlerinden itibaren açılacak ve kapanış saatlerine kadar normal hizmet süreleri kapsamında hizmete devam edecek. Gideceğiniz marketin resmi internet sitesindeki ziyaret saatlerini kontrol edebilirsiniz.

İlgili Haberler