BİM'e 9 Haziran'da uygun fiyatlı televizyon geliyor! Kuyruk oluşturacak fiyat

BİM 9 Haziran Aktüel kataloğu yayımlandı. En çok dikkat çeken ürün ise uygun fiyatlı televizyon oldu. İşte 7 gün sonra satışa çıkacak ürünler.
BİM'e 9 Haziran'da uygun fiyatlı televizyon geliyor! Kuyruk oluşturacak fiyat

BİM internet sitesi üzerinden 9 Haziran 2023 tarihli Aktüel ürünler kataloğunu yayımlandı. Yayımlanan katalogda en çok dikkat çeken ürün ise televizyon oldu. 9 Haziran günü Bim'in önünde kuyruk oluşturacak fiyat ile televizyon satışa sunulacak. Peki BİM 9 Haziran kataloğunda başka neler var? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar market indirimlerini yakından takip ediyor özellikle teknoloji ürünlerindeki indirimli fiyatları kaçırmak istemiyorlar.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan indirim kampanyalarını yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki BİM 9 Haziran günü hangi ürünler satılacak? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

9 HAZİRAN 2023 BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

Dijitsu 65 inç UHD Android LED TV fiyatı 8.999 TL'dir. 

50 inç modeli de 5.799 TL'den satışa sunulacak.

Corby Drones’un akıllı drone modeli ise 699 TL’den satışa sunulacak. 

Polosmart oyuncu faresi fiyatı 99 TL’dir. 

Işıklı gaming mouse pad ise 199 TL'dir.

Mini oyuncu klavyesi 129 TL'dir. 

Metalik membran klavye 179 TL,

Gaming kulaklık 329 TL

PS4 oyun kolu 329 TL 'den satışa sunulacaktır.

House kablosuz ve şarj edilebilir süpürge ürünün fiyatı 399 TL’dir.

Araç içi telefon tutacağı fiyatı 59 TL’dir. 

Yine araç içi FM transmitter ve şarj cihazı ürünlerinin fiyatı ise 79 TL’dir.

Sizde bu tarz indirimlerinden haberdar olmak istiyorsanız Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için marketler tarafından sunulan indirim fırsatlarını araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler