Uygun fiyatlı telefon arayanlar buraya! A101'e 3 gün sonra o fiyattan cep telefonu geliyor

A101'e 3 gün sonra birbirinden farklı elektrik elektronik ürün o fiyatlardan geliyor. Bu ürünlerin arısından en çok dikkat çeken ise uygun fiyatlı telefon oldu. İşte detaylar.
Uygun fiyatlı telefon arayanlar buraya! A101'e 3 gün sonra o fiyattan cep telefonu geliyor

A101 market 1 Haziran Aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Markete 3 gün sonra birçok teknolojik ürün geliyor. Dikiş makinesinden televizyona, telefondan Airfyer'a kadar birçok elektrik ve elektronik ürünlerde indirim var. Bu indirimleri kaçırmamak için 1 Haziran günü A101'de olun. Peki hangi ürünler ne kadar fiyattan sunulacak. İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı. Birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan teknoloji sektörü de etkilendi. Hal böyle olunca vatandaşlar teknoloji ürünlerini indirimli fiyatlardan satın almak için kampanyaları yakından takip ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için marketler tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

A101 1 HAZİRAN AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU 

A101 internet sitesi üzerinden yeni kataloğunu yayınladı. 1 Haziran gününden itibaren geçerli olacak olan indirimli ürünler şu şekildedir; 

Toshiba 55 inç ultra hd smart TV ürününün fiyatı 9.199 TL'dir. 

Onvo 55 inç ultra hd Android smart led TV fiyatı 7.499 TL'dir.

Philips 32 inç uydu alıcılı led TV fiyatı 4.399 TL'ye gelecek.

Tecno Spark 10 Pro 8/256GB akıllı cep telefonu ürününün fiyatı ise 7 bin 999 TL'den A101'e gelecek. 

Silk&Blue bebek kısa kollu şortlu pijama takımı 49,95 TL'dir.

Kız bebek tişört ve şort takımı 49,95 TL'dir. 

Bebek müslin panço 49,95 TL'dir. 

Bu tarz indirim haberlerinden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel kampanyaları ve indirim haberlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler