Şaban ayı Facebook, SMS resimli, dualı, ayetli sözleri ve mesajları

Şaban ayının başlaması ile birlikte yakın çevresi ve Müslüman aleminin bu özel gününü kutlamak isteyenler araştırmalarına başladı. Mübarek ayın anlam ve önemini ifade eden resimli, dualı Şaban ayı mesajlarını derledik.
Şaban ayı Facebook, SMS resimli, dualı, ayetli sözleri ve mesajları

Şaban ayı Facebook, SMS resimli, dualı, ayetli sözleri ve mesajları - Müslüman alemi için önemi büyük olan Şaban ayı, 21 Şubat Salı 2023 tarihi ile idrak ediliyor. Sedikleri ve tüm İslam aleminin Şaban ayını kutlamak isteyenlere WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram ve SMS üzerinden paylaşabilecekleri dualı, anlamlı, ayetli ve resimli sözleri derledik. İşte 2023 Şaban ayı mesajları...

2023 ŞABAN AYI MESAJLARI

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği mübarek üç aylarınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Allah’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Üç aylarınız mübarek olsun..

Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, günler vardır kutlamak ve af dilemek için. Üç aylarınız mübarek olsun...

Allah'ım Şaban ayını bizim için mübarek eyle ve bizi Ramazan ayına ulaştır. Amin.

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu aylarda dualarda birleşmek dileğiyle, Şaban ayımız mübarek olsun...

Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik seni verdi. Şaban ayımız mübarek olsun!

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Şaban ayınız mübarek olsun.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Şaban ayınız kutlu olsun.

Avuçların semaya, dillerin ise niyaza, gönüllerin ise mevlaya açıldığı mübarek Şaban ayını tebrik ederim...

Receb ekme ayı, Şaban sulama ayı, Ramazan ise hasat ayıdır. Allah’ım bizi hayırlı hasat elde edenlerden eyle. Şaban ayını tebrik ederim

Peygamberimiz (sallallahü aleyhi ve sellem), Ramazan ayı dışında en fazla orucu Receb ve Şaban aylarında tuttuğu hadis-i şeriflerde rivayet olunmuştur. Allah'ım bu aylarda tutacağımız oruçları ve yapacağımız ibadetleri kabul eyle. Şaban ayımız mübarek olsun!

İlgili Haberler