Pasifik Donanım halka arz ne zaman? Pasifik Donanım halka arz kaç lot verir, hangi bankalar?

Halka arzların SPK tarafından peş peşe açıklandığı bu dönemde borsacılar Pasifik Donanım halka arz detaylarını araştırmaya başladı. Uzun bir süredir sakin olan halka arzlarda güzel haber geldi! 2024’ün ilk halka arz şirketleri arasında PATEK var.
Pasifik Donanım halka arz ne zaman? Pasifik Donanım halka arz kaç lot verir, hangi bankalar?

Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri halka arz alıyor. SPK’nın onay verdiği ve 2024 yılının ilk halka arz edilecek şirketleri arasında olan PATEK lot miktarı ve halka arz bilgileri merak konusu oldu. Katılmak isteyenler Pasifik Donanım halka arz tarihlerini ve dağılımın eşit mi oransal olacağını merak ediyor.

PATEK KAÇ LOT VERİR?

PATEK halka arz için kaç lot verir? Sorusunun cevabını önceden söylemek mümkün değil. Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri 1 lot fiyatı 35 TL olarak açıklandı. Peki, PATEK halka arz ne zaman başlayacak? Tarihi belli oldu mu? Hangi bankalardan işlem yapılacak?

PASİFİK DONANIM HALKA ARZ TARİHİ

Pasifik Donanım halka arz tarihi de en sık araştırılan konular arasında yerini aldı. SPK’nın onay verdiği Pasifik Donanım’ın halka arz oranı yüzde 20,15 olarak açıklandı. Toplamda da 27 milyon lot dağıtımı yapılacak. 1 lot fiyatının 35 TL olduğu Pasifik Donanım halka arz büyüklüğü rakamsal olarak 945 milyon TL olarak açıklandı.

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberler:

Pasifik Donanım halka arz talep toplama tarihleri henüz açıklanmadı. PATEK hangi bankalardan işlem yapılabileceği de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bankalar da henüz belli olmadı ancak kamu bankaları başta olmak üzere birçok özel bankadan işlem yapılabileceği tahmin ediliyor.