Bor Şeker halka arz ne zaman? Kaç lot verir, hangi bankalarda var? Bor Şeker halka arz tarihi

2023 yılının ikinci yarısından itibaren hız kazanan halka arzlar yıl sonuna doğru durmuştu. Aktarılan son habere göre geçtiğimiz günlerde SPK'dan 2 şirketin halka arzına onay geldi. Peki, Bor Şeker halka arz ne zaman? Kaç lot verir, hangi bankalarda var?
Bor Şeker halka arz ne zaman? Kaç lot verir, hangi bankalarda var? Bor Şeker halka arz tarihi

Bor Şeker, halka arz oluyor! Aktarılan son habere göre SPK’nın onay verdiği şirketlerin başında Bor Şeker geliyor. Bunun üzerine yatırımcılar Bor Şeker kaç lot verir, halka arz ne zaman, tarihi ne? Araştırmalarına da başladı. Bor Şeker halka arz ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde

Borsa İstanbul’a yeni katılacak halka arzların başında Bor Şeker bulunuyor. Sermaye Piyasa Kurulu2nun onayını alan firmalar arasında olan Bor Şeker ile ilgili detaylar netlik kazanmaya başladı. Bor Şeker halka arz tarihi belli mi? Bor Şeker halka arz tarihi ne zaman?

BOR ŞEKER 1 LOT FİYATI

Bor Şeker halka arz 1 lot fiyatı en çok merak edilen konular arasında yerini alıyor. Şirketin halka arz bilgileri de açıklanmaya başlandı. Aktarılan habere göre şirketin halka açıklık oranı yüzde 29,17 olarak açıklanırken, Bor Şeker 1 lot fiyatı 26,54 TL olarak duyuruldu.

BOR ŞEKER HALKA ARZ TARİHİ

Bor Şeker halka arz tarihi de netlik kazandı. Aktarılan habere göre talep toplama tarihleri 7-8-9 Şubat olarak açıklandı. Üç gün sürecek olan talep toplama döneminde yatırımcılar başvurularını yapabilecek. Eşit dağılımın yapılacağı aktarıldı.

BOR ŞEKER KAÇ LOT VERİR?

Halka arzların dağıtımının yapılmadan önce kaç lot verileceği önceden bilinmiyor. Ancak genel olarak bir hesaplama yapıldığında katılım miktarlarına göre verilebilecek lot sayıları şu şekilde olabilir:

2.1 Milyon katılım olması halinde: 20 Lot (530 TL)

2.5 Milyon katılım olması halinde: 17 Lot (451 TL)

2.9 Milyon katılım olması halinde: 15 Lot (398 TL)

3.7 Milyon katılım olması halinde: 12 Lot (318 TL)

4.5 Milyon katılım olması halinde: 10 Lot (265 TL)

4.9 Milyon katılım olması halinde: 9 Lot (238 TL)

Belirtilen dağıtımlar tahmini hesaplamalardır. Bor Şeker hangi bankalarda var? Sorusu da merak ediliyor. Bor Şeker kamu bankaları başta olmak üzere pek çok özel bankada katılıma açılacak.

Not: Haberimiz bir yatırım tavsiyesi değildir.