Müge Anlı'nın mezarlığı nerede? Müge Anlı mezar yerini açıkladı

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programları arasında olan Müge Anlı Tatlı Sert programında önemli bir olay daha açığa çıktı. Bir süredir kayıp olarak aranan Hasan Hüseyin Çelik’in olayı aydınlandı.
Müge Anlı'nın mezarlığı nerede?  Müge Anlı mezar yerini açıkladı

Müge Anlı'nın mezarlığı nerede? Müge Anlı canlı yayında mezar yerini açıkladı. Başarılı sunucu yaptığı açıklamasında daha önce başına gelen bir olayı anlatarak, satın aldığı mezarlığının yerini açıkladı. Konu kısa sürede gündem olunca Müge Anlı nerede mezarlık satın aldı? araştırması da hız kazandı.

MÜGE ANLI MEZAR YERİ

Müge Anlı, canlı yayında yaptığı açıklamasında İstanbul Zincirlikuyu Mezarlığı'nda aile mezarlığı olduğu ve anneannesinin oraya defnedildiğini belirtti. Mezar yerini daha önceden aldığını söyleyen güzel sunucu, mezar yerinin de belli olduğunu söyledi.

"YAPMAZLARSA GÜNAHI ONLARIN BOYNUNA"

Müge Anlı, yine daha önce yaptığı açıklamasında şunları söylemişti:

"Bana bir şey olursa buradan söylüyorum, kayda geçsin. Ben bakımevine gideceğim. Bana da oğluşum Efe baksın, kız küçük daha. Bunun vasiyetini şimdiden yapmalı. Ben öyleyim, benim mezar yerim de belli. Her şeyim planlı olsun istiyorum. Ölünce dağıtılacak şerbetime kadar hepsinin vasiyetini verdim. Yapmazlarsa günahı onların boynuna. Yaka kartına kadar hepsi hazır”

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberler:

2003 yılında mezarını alan Müge Anlı'nın canlı yayında yaptığı açıklaması kısa sürede gündem oldu.