ÖGG 107. Dönem sınav sonuçları! ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel güvenlik olarak çalışmak isteyenlerin girmesi gereken sınavlar arasında olan özel güvenlik sınavına girenler ÖGG sınav sonuçlarını araştırmaya başladı. ÖGG sınav sonuçları için gözler Emniyet Genel Müdürlüğü’ne çevrildi.
ÖGG 107. Dönem sınav sonuçları! ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sınava girenler arama motorları üzerinden ÖGG 107. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonuç açıklanma tarihi belli oldu mu? Sorusuna yanıt arıyor. Sınav sonuçlarına ilişkin önemli bir açıklama geldi. İşte detaylar..

ÖGG 107. TEMEL SINAV SONUÇLARI

ÖGG sınavına görenler Özel Güvenlik Sınav Sonuçları için araştırmalarına hız kazandırdı. Aktarılan son habere göre Özel Güvenlik Görevlisi Temel Eğitim sınavı 24 Şubat 2024 tarihinde düzenlenmişti. Silahlı ya da silahsız olarak belge almak isteyenlerin girdiği Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim Sınav sonuçları açıklandı mı? Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

HER SORU 1 PUAN DEĞERİNDE

Özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu adayların en sık araştırdığı konular arasında yerini alıyor. Çoktan seçmeli sınava giren adaylar için değerlendirme 100 puan üzerinden yapılacak. Her soru 1 puan değerinde olacak.

ÖGG sınav sonuçlarının bu hafta açıklanacağı öğrenildi. Peki, ÖGG 107. Temel Sınav Sonuçları ayın kaçında açıklanacak?

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Özel Güvenlik Sınav Sonuçlarının da ne zaman açıklanacağı bu kapsamda belli oldu. Aktarılan haberin detaylarına göre ÖGG sınav sonuçları 15 Mart Perşembe günü açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarını EGM’nin sitesi üzerinden öğrenebilecek.

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberler:

ÖGG SINAVINDAN GEÇMEK İÇİN KAÇ PUAN ALMAK GEREKİYOR?

ÖGG sınavından başarılı olarak geçmek için adayların yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav için toplamda en az 50 puan almış olması gerekiyor. Bunun yanı sıra daha önce başarılı olunan temel silahsız sınavla birlikte ortalamanın en az 60 puana denk gelmesi gerekiyor.