YÖKDİL/1 sonuçları açıklandı! ÖSYM YÖKDİL/1 sonuç ekranı

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav sonuçları adaylar tarafından merak ediliyordu. Heyecanlı bekleyiş sona erdi! Aktarılan son habere göre ÖSYM YÖKDİL/1 sınav sonuçlarını açıkladı. ÖSYM YÖKDİL sonuç ekranına ilişkin detaylar haberimizde
YÖKDİL/1 sonuçları açıklandı! ÖSYM YÖKDİL/1 sonuç ekranı

Akademik alanda çalışmak isteyenlerin girmesi gereken sınavların başında gelen YÖKDİL sınav sonuçları açıklandı. 12 Mart 2024 Salı günü ÖSYM adaylar içi YÖKDİL/1 sınav sonuç ekranını erişime açtı.

ÖSYM DUYURDU

ÖSYM resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında şu duyuruyu yayımladı:

2024-YÖKDİL/1: Sınav Sonuçları Açıklandı

25 Şubat 2024 tarihinde uygulanan 2024 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı’nın (2024-YÖKDİL/1) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 12 Mart 2024 tarihinde saat 11.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

25 Şubat tarihinde düzenlenen YÖKDİL/1 sınav sonuçları bugün itibarıyla açıklandı. Adaylar saat 11.00'den itibaren TC kimlik numaraları ile sisteme giriş yaparak sonuçlarını görüntüleyebilecek.

İşte ÖSYM tarafından yapılan o paylaşım:

ekran-goruntusu-2024-03-12-112409.png

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberler:

YÖKDİL/1 SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM üzerinden yapılan açıklamaya göre YÖKDİL/1 sınav sonuçları açıklandı. Adaylar sonuç.osym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve aday şifreleri ile sınav sonuçlarına ulaşabilecek. Aynı zamanda ÖSYM 2024-YÖKDİL/1 Sınavı: Cevap Kağıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı duyurusunu da yayımladı. Cevap kağıtlarını görüntülemek isteyenler de aynı şekilde kimlik bilgileri ile sisteme giriş yaptıktan sonra cevap kağıtlarına erişebilecekler.