6 Şubat resmi tatil mi ilan edildi? 6 Şubat okullar tatil mi?

Türkiye, geçtiğimiz yıl 6 Şubat sabahına büyük bir facia haberi ile uyanmıştı. Kahramanmaraş merkezli 7,7 şiddetindeki deprem 11 ilimizi etkilemiş binlerce vatandaşımızın vefatına yol açmıştı. Peki, 6 Şubat resmi tatil mi ilan edildi?
6 Şubat resmi tatil mi ilan edildi? 6 Şubat okullar tatil mi?

6 Şubat resmi tatil olup olmadığı sıkça araştırılan konular arasında yerini alıyor. 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği bugünde pek çok ilimizde anma töreninin yapılacağı öğrenildi. Öğrenciler ve veliler ise 6 Şubat tarihinde okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. 6 Şubat resmi tatil mi?

TALEP EDİLDİ

Konu ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanlığı 6 Şubat Kahramanmaraş depremi için valilik tarafından tatil edilmesini talep ettiklerini belirtti. MHP Adıyaman İl başkanı Ali Önat Vali Osman Varol’u ziyaret ederek, depremden etkilenen depremzedeler için talepte bulundu.

6 ŞUBAT TATİL Mİ?

Ali Önat, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında "Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini rahatça yapabilmesi ve deprem şehitlerinin anılması için 6 Şubat’ın tatil günü olmasını talep ettik" dedi.

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberler:

Önat, yaptığı açıklamasında taleplerinin olumlu karşıladığını belirtti. Ancak 6 Şubat’ın tatil olmasına ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

6 ŞUBAT TATİL Mİ?

6 Şubat'ın tatil edilip edilmeyeceği de bu kapsamda merak ediliyor. Ancak 6 Şubat'ın tatil olduğuna dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.