Frank Hoogerbeets'ten kritik deprem uyarısı! 8,3 şiddetinde deprem için tarih verdi

Hollandalı Hoogerbeets yeni deprem tahminlerinde bulundu. Bu kez de o tarihleri işaret ederek 8,3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelebileceğini açıkladı.
Frank Hoogerbeets'ten kritik deprem uyarısı! 8,3 şiddetinde deprem için tarih verdi

Türkiye'de yaşanan Kahramanmaraş depremini daha önceden tahmin eden Hollandalı Frank Hoogerbeets'ten yeni deprem uyarısı. 8,3 şiddetinde depremin beklendiğini söyleyen Hoogerbeets tarih belirterek uyardı.

Sosyal medya hesapları üzerinden kritik deprem uyarılarında bulunan Hollandalı Hoogerbeets yeni deprem uyarısı ile gündeme tekrar bomba gibi düştü. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler için tam 3 gün önce uyarı yapan Hoogerbeets yaptığı deprem uyarıları ile tedirgin ediyor. Peki yeni uyarısı için hangi tarihleri işaret etti. İşte detaylar. 

Uzay geometrisi yöntemiyle Merkür, Venüs, Jüpiter ve Ay'ın tek bir sıra haline geldiğini ve bunun da depremlere neden  olabileceğini söyleyen Hollandalı Hoogerbeets son zamanlarda beklediği depremlerin olmadığını fakat ilerleyen zamanlarda bu depremlerin olabileceğini söyleyerek uyardı.

2 Mart ile 7 Mart tarihlerini işaret ederek bu tarihlerde sismik olayların meydana gelebileceğini söyleyen Hoogerbeets mega deprem için Kamçatka Yarımadası ve Kuril Adaları'ndan Filipinler ve Endonezya'ya gibi bölgelerde depremler meydana gelebileceğini ifad etmişti. Fakat bu depremler yaşanmadı.

Bunun ardından kişisel Youtube kanalında yeni paylaşımlar yapan Hollandalı Hoogerbeets yaptığı paylaşımlarda bu kez de Afrika, Paskalya Adaları, Hindistan ve Akdeniz'de Türkiye'ye yakın bir mesafede deprem beklediğini açıkladı. 

O TARİHİ İŞARET EDEREK 8,3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLABİLECEĞİNİ AÇIKLADI

Hollandalı Hoogerbeets yapmış olduğu Youtube paylaşımınnda şu ifadelere yer verdi; "Bir M 8.3 veya daha büyük deprem en son 16 Eylül 2015'te meydana geldi. O deprem Şili'de yaşandı. Jüpiter ve Neptün hizalandığında oldu. Bir dahaki sefere karşılaştırılabilir gezegen geometrisi yaklaşık olarak Ağustos'tan Kasım 2023'e kadardır." diyerek 2023 ayının Ağustos ve Kasım ayında 8,3 büyüklüğünde bir depremin meydana gelebileceğini açıkladı. 

İlgili Haberler