Hoogerbeets 30 Nisan'ı işaret etti! O bölgede 7 şiddetinde deprem beklediğini açıkladı

Hoggerbeets 29/30 Nisan tarihini işaret etti ve o bölgede 7 şiddetinde deprem olabileceğini söyledi.
Hoogerbeets 30 Nisan'ı işaret etti! O bölgede 7 şiddetinde deprem beklediğini açıkladı

Frank Hoogerbeets 6 Şubat depremini günler öncesinden sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile bildiği ortaya çıkmıştı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşanmasının ardından ise Hoogerbeets sosyal medya paylaşımlarına devam etti. Dünyanın çeşitli bölgelerinde depremlerin yaşanacağına dair tahminlerini paylaşmaya devam eden Hoogerbeets bir yeni tahminde daha bulundu. Kahramanmaraş merkezli depremden yalnızca 3 gün önce “Er ya da geç bu bölgede (Güney-Orta Türkiye, Ürdün, Suriye Lübnan) 7.5 deprem olacaktır” şeklinde paylaşım yaptı. 6 Şubat tarihinde ise Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem meydana geldi. 

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremin ardından Asya kıtasındaki bazı bölgelere ilişkin yapmış olduğu tahminler ise büyük ilgi görmeye devam etti. Dünya haritasi paylaşan Hoogerbeets bu dünya haritasında deprem tehlikesi  olan yerleri belirtti. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremi sadece 3 gün öncesinden tahmin eden Frank Hoogerbeets tarafından yapılan paylaşımlar milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Daha sonra birkaç tarih vererek yine deprem olacağına işaret etmişti. Fakat bu işaretleri ise doğru çıkmamıştı. Şimdi ise o bölgeleri işaret ederek yine tarih verdi. İşte detaylar. 

29/30 NİSAN TARİHİNE DİKKAT

Fran Hoogrebeets yapmış olduğu yeni paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "21-22 Nisan'daki dalgalanmalar, 29-30 Nisan civarında bu bölgelerin içinde veya yakınında 6-7 deprem büyüklüğe işaret edebilir. Bir sonraki videoda detaylı bir analiz yapacağım" dedi. Hoogrebeets tarafından paylaşılan dünya haritasında işaret etmiş olduğu yerler ise İran, Pakistan ve Rusya olduğu görüldü. Özellikle İran bölgesindeki beklentilerine dikkat çeken Hoogrebeets Türkiye'ye yakın bu bölgeyi tekrar işaret etmesi ise merak uyandırdı.

İlgili Haberler