Kahramanmaraş depremini bilen isimden tüyler ürperten açıklama! Deprem için bu kez o bölgeye dikkati çekti

Ülkemizde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem 11 ilde binlerce binanın yakılmasına neden oldu. Kahramanmaraş depremini 3 gün önce bilmesi ile sosyal medyanın gündeminde yer alan Hollandalı Frank Hoogerbeets'tan yeni bir açıklama geldi. Hoogerbeets, bu kez o bölgeye dikkati çekerek tüyler ürperten bir açıklamaya yer verdi.
Kahramanmaraş depremini bilen isimden tüyler ürperten açıklama! Deprem için bu kez o bölgeye dikkati çekti

Kahramanmaraş depremini bilen isimden tüyler ürperten açıklama! Deprem için bu kez o bölgeye dikkati çekti - 6 Şubat 2023 tarihi ülke tarihine kazındı. Asrın Felaketi olarak adladırılan ve dünya basınında da yer edienen Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde yarattığı yıkımın ardından edişeye neden oldu. Uzmanların deprem uyarıları dikakti çekemeye devam ederken Kahramanamaraş depremini 3 önce bildiği söylenen ve bu nedenle yakından takip edilen Hollandalı Gökbilimci Frank Hoogerbeets, yeni tahminleri ile yeniden gündeme geldi. Bilim insanlarının 'Deprem şarlatanı' olarak adlandırdığı Hoogerbeets, yeni açıklamalarıyları ile vatandaşları korkuttu.

YENİ DEPREM AÇIKLAMASI SES GETİRDİ

Hollandalı Gökbilimci Hoogerbeets, deprem tahminleri ile yeniden sosyal medyanın gündemine yerleşti. 'Uzay geometrisi' yöntemiyle gezegenlerin tek sıra haline geldiğini aktaran Hoogerbeets, önümüzdeki günlerde şiddetli bir deprem beklediğini kaydeti.  Gökbilimci Hoogerbeets, YouTube kanalında beklenen depremlere ilişkin tahminlerini sıralarken 8 büyüklüğünde bir deprem beklediğini aktardı. Gezegen geometrisindeki hassas kümelenmenin yeryüzünde -büyük bir sismik aktiviteye yol açacağını vurgulayan Hoogerbeets, 8 büyüklüğündeki deprem için Kamçatka Yarımadası'ndan Kuril Adaları'a, Filipinler'den Endonezya'ya kadar büyük bir alanı işaret etti. Ancak Hoogerbeets'ın bahsettiği ve tahminlerini sıraladığı deprem meydana gelmedi. Hoogerbeets, yaptığı yeni bir tahminde ise Youtube kanalında bir görüntü paylaştı. Gökbilimci tarafından paylaşılan görüntülerde Paskalya Adaları, Afrika, Hindistan ve Akdeniz'de Türkiye'ye yakın mesafelerde deprem beklendiğini kaydetti. Buna kanıt olarak ise gezegenlerin ve ayın hareketlerini gösterdi. 'Uzay geometrisi' yöntemiyle Merkür, Venüs, Jüpiter ve Ay'ın tek bir sıra haline geldiğini söyleyen Gökbilimci Hoogerbeets, son günlerde büyük bir deprem olmamasını ise önümüzdeki günlerde bu bölgelerde beklenen şiddetli depreme bağladı. Bilim insanlarının şarlatan olarak adlandırdığı Gökbilimci Hoogerbeets tarafından yapılan tahminlerin doğruluğu henüz bilinmezken Kahramanmaraş merkezli depremleri 3 Mart tarihinde bilmesi ile uzman yorumlarını yakından takip edenlerin dikkatini çekmeyi başardı. 

NOT: Bu yazıda yalnızca uzman görüşüne yer verilmiştir. 

İlgili Haberler