Eşme'de motosiklet denetimi gerçekleştirildi

Eşme ilçesinde trafik kazalarını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Eşme ilçe genelinde Motosiklet denetimleri sürüyor.
Eşme'de motosiklet denetimi gerçekleştirildi

Eşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önüne geçmek güvenli sürüş ortamının sağlanması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

İlçe genelinde motosiklet sürücülerine yönelik kask, abartı egzoz, sürücü belgesi, plaka, tescil kaydı, denetimleri yapıldı.

“VATANDAŞIN MOTOSİKLET KULLANIRKEN DİKKATLİ OLMASINI İSTİYORUZ”

İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Akdağ,  '' Yaz aylarının gelmesiyle ilçemizde trafik akışı içinde motosiklet kullanımının arttığını ancak motosiklet kullanan sürücülerin, dikkatsiz ve kurallara uymadan motosiklet kullanmaları sonucu kazalara sebep olduğuna üzülerek şahit oluyoruz. Vatandaşlarımızdan özellikle motosiklet kullanırken daha dikkatli olmalarını kurallara uymalarını istiyoruz. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak öncelikli hedefimiz ilçemizde meydana gelebilecek trafik kazalarını, bu kazaların sebep olduğu can kayıpları ve yaralanmaların önüne geçerek en aza indirmek, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Bu bilinç ve hedefle ilçemizde trafik denetimleri özellikle motosiklet denetimleri arttırılarak devam edecektir '' dedi.

(KAYNAK/EŞMENİN SESİ GAZETESİ)

İlgili Haberler