Eski sevgili pazarı nedir? Eski sevgili pazarı nerede?

Sevgililer Günü’nün hızla yaklaşması sonrasında İstanbul’da ilginç bir Pazar kurulduğu açıklandı. Eski Sevgili Pazarı nedir, Eski Sevgili Pazarı nerede kuruldu? Konu sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu. İşte merak edilenler!
Eski sevgili pazarı nedir? Eski sevgili pazarı nerede?

İstanbul’da Taşkışla Caddesi üzerinde etkinlik alanı olarak hizmet veren bir işletmede dikkat çeken Eski Sevgili Pazarı kuruldu. Farklı bir konsept üzerinden hizmet vermeye başlayan Pazar pek çok kişinin dikkatini çekti. Eski Sevgili Pazarı, “Eski sevgilinden kalanları sat, yeni sevgiline hediye al” konsepti ile hizmet veriyor.

Belirtilen bu konsept ile hizmet veren tezgahlarda birçok kişi saat, tarak, cüzdan ve kıyafet gibi ürünlerini satışa çıkardı.

ÖNCEKİ İLİŞKİLERDEN KALAN EŞYALARI SATIYORLAR

Konuya ilişkin Yiğit Sahur, tezgahlara yoğun bir ilgi olduğunu ifade ederek, “Şu anki kız arkadaşımla birlikte sosyal medyada bu pazarın kurulacağını gördük. Elimizde önceki ilişkilerimizden kalan eşyaları toplayarak satış yapmaya başladık. Yoğun da bir ilgi var, daha ilginç diyaloglar da yaşarız diye düşünüyorum” dedi.

“GÜZEL FİKİR EDİNMİŞ OLUYORLAR”

Pazarı kuran isimlerden biri de olan Özay Akay, insanlara 14 Şubat Sevgililer Günü için bu tezgahların fikir olabileceğini belirterek, “İnsanlar burada hatırası olan ve görmek istemedikleri eşyaları satıyor, böylece ekonomik bir girdi sağlamış oluyor. Bununla birlikte gelenler daha önce sevgililere alınmış hediyeleri görüyor ve 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilime ne alabilirim diye fikir edinmiş de oluyorlar” açıklamasını yaptı.

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberler:

ESKİ SEVGİLİ PAZARI NEREDE?

Eski Sevgili Pazarı’nın nerede olduğu merak konusu oldu. İşletmenin Taşkışla Caddesi üzerinde hizmet verdiği biliniyor. Taşkışla Caddesi ise İstanbul Nişantaşı’nda.