Dua Lipa telefon numarasını paylaştı! Dua Lipa telefon numarası kaç?

Dünyanın en popüler şarkıcıları arasında olan Dua Lipa, Türkiye’ye olan hayranlığı ile biliniyor. Aktarılan son habere göre geçtiğimiz günlerde 8 aylık ilişkisini noktalayan Dua Lipa telefon numarasını paylaştı. Peki, Dua Lipa telefon numarası kaç?
Dua Lipa telefon numarasını paylaştı! Dua Lipa telefon numarası kaç?

Sevgilisinden ayrılan Dua Lipa, sosyal medya üzerinden kendisine ait telefon numarasının ekran görüntüsünü paylaştı. Konu kısa süre içerisinde TT olunca herkes Dua Lipa telefon numarası kaç? Sorusuna yanıt aramaya başladı.

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI

Ünlü güzel Dua Lipa, geçtiğimiz günlerde 8 aydır birlikte olduğu Rmain Garvas ile birlikteliğini noktaladı. Ancak Lipa’nın yaptığı son paylaşım herkesin kafasını karıştırdı. Çünkü Lipa, telefon numarasını paylaşarak, takipçilerinin kendisine mesaj atmasını istedi.

10 MİLYON TAKİPÇİLİ HESABINDAN PAYLAŞTI

Dua Lipa’nın X sosyal medya hesabında 10 milyon takipçi bulunuyor. Ünlü güzel X sosyal medya hesabından paylaşım yaparak telefon numarasını yazdı ve “Bana mesaj a” notunu yazdı. Numaraya kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından SMS ve arama yağmuruna tutuldu. Pek çok hayran da bu durumu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

KİŞİSEL HATTI DEĞİL

İddiaya göre Dua Lipa’nın paylaştığı numaranın kişisel olmadığı, ekibi tarafından yönetilen bir hat olduğu ortaya atıldı.

İlginizi çekebilecek güncel haberler:

DUA LİPA TELEFON NUMARASI KAÇ?

sevgilisinden-ayrilan-dua-lipa-telefon-16604717-6281-m.jpg

Dua Lipa, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında +1 (917) 810 - 3415 numarasına mesaj atılmasını istedi.