Depremde hayatını kaybedenler için Uşak'ta gıyabi cenaze namazı kılındı

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için hemen her kentte gıyabi cenaze namazı kılındı. Uşak'ta da kılınan cenaze namazında vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.
Depremde hayatını kaybedenler için Uşak'ta gıyabi cenaze namazı kılındı

Depremde hayatını kaybedenler için Uşak'ta gıyabi cenaze namazı kılındı - 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde iki büyük deprem meydana geldi. Meydana gelen depremlerde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Bilançonun giderek ağırlaştığı 10 ilde enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ilde yaralar sarılmaya çalışılırken Uşak'ta da Cuma namazı öncesi tüm camilerde depremzede vatandaşlar için Kur'an-ı Kerim okundu. Cuma namazı sonrasında ise depremde vefat eden vatandaşlar için gıyabi cenaze namazı kılındı. Duygu dolu anların yaşandığı camilerde, dua vaktinde birçok vatandaş gözyaşına hakim olamadı. 

UŞAKLILAR DEPREMDE CAN VERENLER İÇİN CENAZE NAMAZI KILDI

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için Uşak'ta cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı. Uşak'ta Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Yücetepe Camisi'nde cuma namazının ardından kılınan gıyabi cenaze namazının bitmesi ile vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. 

Öte yandan duygu dolu anların yaşandığı camilerde, dua vaktinde birçok vatandaş gözyaşına hakim olamadı. Hem depremzedeler hem de depremde hayatını kaybedenler için dualar edildi.

İlgili Haberler