Deprem bölgesinde sel felaketi! 11 kişi hayatını kaybetti

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sağanak yağış nedeni ile sele kapılan 11 kişi hayatını kaybederken 7 kişi kayıp!
Deprem bölgesinde sel felaketi! 11 kişi hayatını kaybetti

Gelen son dakika haberi ile birlikte Adıyaman ilinde etkili olan sağanak yağışın ardından sel meydana geldi. 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremden etkilenen illerden biri olan Adıyaman'da çadırlarda kalan vatandaşların yaşadıkları zor durum nedeni ile tahliyeler yapılırken, sel nedeni ile de bir vatandaşımızın hayatını kaybettiği öğrenildi. 

ADIYAMAN'DA SEL MEYDANA GELDİ! 

Yapılan açıklamalara göre sabah saatlerinden itibaren yoğun bir şekilde etkisi görülen sağanak yağış su birikintilerinin oluşmasına neden oldu. Daha öncesinde depremden etkilenen vatandaşların bulundukları çadırların tehlike durumunun meydana gelmesi nedeni ile tahliyeler yapılırken vatandaşların bakanlığa bağlı yurtlara yerleştirildiği öğrenildi. Adıyaman Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan "Çadırlarında olumsuzluk yaşayan vatandaşlarımızın tahliyelerine devam ediyoruz." şeklindeki açıklamada da yağışın meydana getirdiği olumsuzlukların önüne geçilmesi için çalışıldığı öğrenildi. 

1 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ 4 KİŞİ KAYIP!

Tüm bunların yanı sıra yağışın etkisinin görülmesi ile birlikte sele kapılan 1 vatandaşımızın hayatını kaybettiği tespit edilirken bunun yanı sıra da 4 vatandaşımızın da kayıp olduğu öğrenildi. 

HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ SAYISI 11'E YÜKSELDİ! 

Öğle saatlerinde gelen ilk sel haberinin ardından Adıyaman ve Şanlıurfa illerinde hayatını kaybeden kişi sayısının 11'e yükseldiği öğrenildi. Kayıp sayısı ise 7'ye yükselirken felaketin ardından iki şehir sular altında kaldı. 

İlgili Haberler