Defne Belediyesi Başkanı Güzel çadır yok diyerek isyan etti! Beni de Silivri'ye atın

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel katıldığı canlı yayın programında çadırın ulaşmadığını söyleyerek isyan etti.
Defne Belediyesi Başkanı Güzel çadır yok diyerek isyan etti! Beni de Silivri'ye atın

Defne Belediyesi Başkanı Güzel çadır yok diyerek isyan etti! Beni de Silivri'ye atın: Hatay'ın Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel katılmış olduğu bir canlı yayında Hatay'daki çadır eksikliğinin bulunduğunu ve orada kalan insanların başlarını sokacak bir yer olmadığını söyleyerek isyan etti. İsyanı sonucunda canlı yayını terk eden Güzel yayından ayrılmadan önce 'Beni de Silivri'ye atın. Artık yeter." ifadelerini kullandı.

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel katıldığı canlı yayın programında Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki büyük deprem sonrasında Hatay'da da birçok evin zarar görmesi sonucunda depremzede vatandaşların barınması için çadır eksiğinin olduğunu şu ifadeler ile duyurdu; "Burada kalan insanların başlarını sokacak bir yer yok. Duyun artık ya. Vallahi yeter. Bir çadır gönderemediniz. Bunun muhatabı kimse üstüne alınsın. Beni de Silivri'ye atın. Bittik ya. Kapatıyorum ben. Artık Yeter" şeklinde konuştu ve ardından yayını terk etti.

BAŞLARINI SOKACAK BİR YER YOK 

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel belediyelerden gelen yardımlara da değinerek burada yaşayan depremzede vatandaşların başlarını sokacak bir çadırlarının olmadığını açıkladı. Güzel "Dost belediyeler geldi. Çok yüksek oranda beslenmemizi, su ihtiyacımızı battaniye ihtiyacımızı karşıladık. Ama burada kalan insanların başlarını sokacak bir yer yok" diyerek isyan etti. 

BENİ DE SİLİVRİYE ATIN 

Canlı yayına katılan Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel katıldığı canlı yayında çadır eksikliklerinin olduğunu ifade ederek isyan etti. Bu konuda bir şeyin yapılması gerektiğini vurgulayan Güzel "Bir çadır göndermediniz. Bunun muhatabı kimse üstüne alınsın. Beni de Silivri'ye atın. Bittik ya. Kapatıyorum ben. Artık yeter." diyerek canlı yayından ayrıldı. 

İlgili Haberler