Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kamu bankaları depremde vefat eden vatandaşların borçları siliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da yaptığı açıklamalarda kamu bankalarının depremde vefat eden vatandaşların borçlarını sileceğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kamu bankaları depremde vefat eden vatandaşların borçları siliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kamu bankaları depremde vefat eden vatandaşların borçları siliyor: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay'da Türkiye'yi derinden sarsan deprem sonrasında konuşma yaptı. Yaptığı açıklamalarda Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ili feci derecede etkileyen depremde hayatını kaybedenlerin kamu bankalarına olan borçlarının silineceğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Hatay'da depremden etkilenen ilçeleri ziyaret etti. Arama kurtarma çalışmalarında görev alan vatandaşlar ile buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da yapmış olduğu basın toplantısında depremde hayatını kaybeden vatandaşlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERİN BORÇLARI SİLİNİYOR

AFAD merkezlerinde muhtarlar, oda başkanları ve kanaat önderleri ile önemli görüşmeler yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra önemli açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamalarda Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşların borçlarının kamu bankaları tarafından tamamen silindiğini açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Hatay'a geldi. Hatay'da arama kurtarma çalışmaları ile ilgili bilgi alan Erdoğan Hatay'da bir basın toplantısı yaptı. Yapmış olduğu basın toplantısında Türkiye'nin derin yarası Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden bahsetti. Depremde vefat eden vatandaşların kredi borçları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay'a giderek oradaki durumları yakından takip etti. Arama kurtarma çalışmalarında görevli olan vatandaşlar ile görüştü. Ardından yapmış olduğu açıklamada ise şu ifadelere yer verdi; "Kamu bankalarımızı depremlerde vefat eden vatandaşlarımızın kredi borçlarını siliyor." dedi. 

İlgili Haberler