Aile dizisi finalinde Devin ölüyor mu? Aile dizisi finalinde ne oldu?

Show Tv ekranlarının sevilen yapımları arasında olan Aile dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor. İzleyenler Aile dizisinin final bölümünde Devin'in ölüp ölmediğini merak ediyor. Aile dizisi finalinde Devin ölüyor mu?
Aile dizisi finalinde Devin ölüyor mu? Aile dizisi finalinde ne oldu?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisi bu akşam final yapıyor. Dizinin finalinde hamile olan Devin için doktorlar ciddi şeyler söyleyince, izleyenler finalde Devin'in çocuğunu sağlıklı bir şekilde doğurup doğuramayacağını merak ediyor.

FİNAL YAPIYOR

Başrollerini iki başarılı ismin paylaştığı Aile dizisinde bu akşam final bölümü ekranlara geldi. Dizi 3 sezon boyunca izleyicilerle buluştu. Resmi bir açıklama gelmese de Aile dizisinin finali için dizinin düşen reytinglerin etkili olduğu düşünülüyor.

RİSKLİ HAMİLELİĞİ VARDI

Dizide Devin’in hamileliği riskli bir şekilde geçer. İzleyenler yaşanan bu gelişmeler sorasında Devin’in çocuğunu doğurduktan sonra yaşayıp yaşamayacağını, dizinin mutlu sonla bitip bitmeyeceğini merak ediyor.

AİLE DİZİSİ FİNALİNDE DEVİN ÖLÜYOR MU?

Aile dizisi şu anda devam ediyor. Dizinin finalinde Devin'in ölüp ölmeyeceği henüz bilinmiyor. Ancak dizide 2029 yılından sahneler gösterildi. Sahnede Devin'in çocuğunu sağlıklı bir şekilde doğurduğu görülüyor. Ancak yeni çekilen sahnelerde henüz Devin yok.