İlker Karagöz neden yok? İlker Karagöz FOX TV’den ayrıldı mı? 30 Ocak

Sabah FOX Tv ekranlarını yakından takip edenler büyük bir şokla karşılaştı. Sabah saatlerinde FOX'un haber bültenini takip edenler İlker Karagöz'ü göremedi. Bunun üzerine İlker Karagöz neden yok, FOX TV'den ayrıldı mı? sorularının sorulmasına neden oldu.
İlker Karagöz neden yok? İlker Karagöz FOX TV’den ayrıldı mı? 30 Ocak

Bu sabah saatlerinde FOX sabah haberlerinde yer almayan İlker Karagöz’ün neden olmadığı merak konusu oldu. İlker Karagöz FOX TV’de neden yok, ayrıldı mı?

FOX TV’nin sevilen programları arasında olan Çalar Saat programının sunucusu İlker Karagöz bu sabah programda yer almadı. Konu kısa süre içerisinde gündem olurken, vatandaşlar İlker Karagöz’ün neden olmadığını araştırmaya başladı.

AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

İlker Karagöz’ün bu sabah saatlerinde neden Çalar Saat Programını sunmadığına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi.

İlker Karagöz, iki gündür FOX TV Çalar Saat programını sunmuyor. Bu noktada da izleyenler İlker Karagöz FOX TV’den ayrıldı mı? Sorularını beraberinde getiriyor.

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberler:

İLKER KARAGÖZ KİMDİR?

18 Mart 1980 doğumlu olan İlker Karagöz Türkiye’nin yakından tanıdığı önemli bir spikerdir. Çanakkaleli olan Arda İlker Karagöz eğitimini Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. 2001 yılında mezun olduktan sonra ATV’de staj yapan Karagöz daha sonra radyoya geçiş yaptı ve 2007 yılında FOX TV’ye transfer oldu. Şu anda da FOX TV'de görev almaktadır.

Kendisi gibi basın sektöründe çalışan Damla Ünler Karagöz ile evlidir ve iki çocuk babasıdır.