29.Dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Polis olmak için KPSS puanıyla POMEM başvurusu yapan binlerce aday, mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarihi bekliyor.
29.Dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

29.Dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? - Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puan türüyle başvuruların alındığı Polis Akademisi (PA) Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri (POMEM) mülakatları yapıldı. Mülakların ardından açıklanamsı beklenen sonuçlar için adaylar gelecek açıklamaya odaklandı. Binlerce adayın gözü Polis Akademisi'nin resmi sitesindeyken gelişmeler de yakından takip ediliyor. 

Fiziki yeterlilik aşamasını geçen adaylar, POMEM mülakatlarına katılmaya hak kazandı. bBnlerce aday mülakat sonuçları için Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılacak açıklamaya odaklandı. POMEM giriş puanında mülakat sonuçları yüzde 50 belirleyici olacak. Mülakatlarda adayların kendini ifade etme, kendisinden isteneni kavraması, bilgi düzeyi gibi faktörler değerlendirmeye alınacak. POMEM mülakatlarında en az 70 puan alan adaylar başarılı sayılacak. 

POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

29. dönüm POMEM sözlü sınavları sonrası adaylar sonuçlarını beklemeye başladı. Bir süredir sonuçların açıklanacağı tarihe ilişkin gelecek açıklamayı bekleyen adaylar, ''POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt arıyor. Polis Akademisi tarafından 29. Dönem POMEM mülakat sonuç tarihi hakkında henüz bir duyuru yapılmadı. Önümüzdeki günlerde konuya dair açıklama yapılması beklenirken sonuçlar da Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi ''pa.edu.tr'' adresinden duyurulacak. 

Öte yandan adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuçları duyurulmayacak ve sonuç belgesi gönderilmeyecek. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğinde sayılacak. 

İlgili Haberler