29. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklandı! İşte sorgulama ekranı

29. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklandı.
29. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklandı! İşte sorgulama ekranı

Polis Akademi Başkanlığı tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada 29.Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklandığı duyuruldu. AdAyalara sonuçların posta yoluyla ya da diğer ileşitim araçları ile bilgilendirilmeyeceği yapılan açıklamada bildirildi. Bu nedenle Polis Akademi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden sorgulama yapılabileceği açıkladı.

29.DÖNEM POMEM GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Polis Akademi Başkanlığı tarafından Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada sonuçların açıklandığına dair bir not yazılarak sonuçları öğrenmek için bir link bırakılmıştır. Buna göre yapılan açıklamada şu ifadeler yer verilmiştir;

"29. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. 



Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak olup; yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.
Tüm adaylara ilanen duyurulur." şeklinde ifadelere yer verildi. Peki sonuçlar nereden öğrenilecek? İşte sonuç sorgulama ekranı..

SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI

Sınav sonucu sorgulama e-Devlet üzerinden yapılacaktır. İşte 29.POMEM GİRİŞ SINAVI SORGULAMA EKRANI..

29.POMEM GİRİŞ SINAVI SORGULAMA EKRANI

İlgili Haberler