Ziraat Bankası'ndan mart ayına özel kampanya! 13 gün içinde yapanlara 150 TL iade edilecek

Ziraat Bankası mart ayı ile birlikte tüm kampanyalarını yeniledi. Müşterilerine 150 TL hediye edeceğini açıklayan banka, kampanyanın katılım koşullarını da belirledi.
Ziraat Bankası'ndan mart ayına özel kampanya! 13 gün içinde yapanlara 150 TL iade edilecek

Ziraat Bankası'ndan mart ayına özel kampanya! 13 gün içinde yapanlara 150 TL iade edilecek - Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan mart ayının dikkat çeken kampanyası duyuruldu. Banka, resmi internet sitesi üzerinden 150 TL Bankkart Lira hediyesi olduğunu bildirdi. Bu kapsamda kampanya detaylarını paylaşan Ziraat Bankası, katılım koşulları ile ilgili de bilgi verdi. 

ZİRAAT BANKASI MARKET ALIŞVERİŞİNDE 150 TL KAMPANYASI

Market alışverişlerinde müşterilerine 150 TL vereceğini açıklayan Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda kampanyayı ''Market Alışverişlerinize Toplamda 150 TL Bankkart Lira!'' adıyla duyurdu. ''Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri harcamalarına toplamda 150 TL Bankkart Lira!'' diyen banka, kampanyanın 16 Mart tarihinde sona ereceğini açıkladı. ''Bankkart ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizde, tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri her alışverişinize 25 TL toplamda 150 TL Bankkart Lira!'' ifadelerini kullanan Ziraat Bankası, kampanya katılım koşullarını da müşterileri için sıraladı. Buna göre Ziraat Bankası'nın market alışverişlerinde geçerli 150 TL Bankkart Lira kampanaysından faydalanmak için,

  • Kampanya 1-16 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olurken kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den veya MARKET yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabilecek.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiği kaydedilirken müşterilerin, kampanya süresince Bankkart ile Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerinden tek seferde yapacakları 300 TL ve üzeri her alışverişlerine 25 TL toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanabileceği açıklandı.
  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecek.
  • Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecek.
  • Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 150 lira olarak belirlendi.
  • Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacak.

Ziraat Bankası'nın kampanyasına katılmak ve detaylı bilgi almak bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler